PPC Energy: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT in ATENTIA Milioanelor de Clienti Romani

PPC Energy a facut un anunt oficial de ultim moment, care este adus in atentia milioanelor de clienti din Romania, iata ce transmite pentru oameni.

PPC Energy Anunt Oficial ULTIM MOMENT ATENTIA Milioanelor Clienti Romani

PPC Energy, compania care a cumparat ENEL in Romania, impreuna cu toata infrastructura sa de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, trece in aceasta perioada printr-un proces de rebranding, in baza caruia face o serie de schimbari importante, ca parte a tranzitiei serviciilor si clientilor din tara.

PPC Energy anunta ca a lansat si aplicatia myPPC pentru clientii din toata Romania, ea inlocuind vechea aplicatie ENEL pentru iPhone si Android, iar prin intermediul sau putem sa ne administram rapid contractele pentru furnizarea de servicii, pe care le avem active la compania de energie in aceasta perioada.

Conform celor de la PPC Energy, trebuie doar sa instalam noua aplicatie prin App Store si Google Play Store chiar acum, iar ea include toate functiile care au fost disponibile in cadrul vechii aplicatii ENEL, astfel ca merita sa fim atenti la ceea ce ni se spune, pentru a beneficia si de o experienta cat se poate de buna.

PPC Energy: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT in ATENTIA Milioanelor de Clienti Romani

PPC Energy spune deasemenea ca toti cei care au folosit MyENEL inainte de rebranding, vor putea sa utilizeze aceleasi date de logare in continuare pentru a folosi aplicatia noua a PPC Energy, astfel ca nu trebuie decat sa o instalati si sa va logati in cadrul ei, pentru a va bucura de functiile pe care aceasta le ofera oficial.

Aplicația myPPC este disponibilă acum și în AppStore, pentru utilizatorii telefoanelor cu sistem iOS! Pentru a o descărca pe telefonul tău mobil care folosește sistemul iOS, tot ce trebuie să faci este să intri în AppStore, să cauți myPPC și să urmezi pașii pentru instalare.

În noua aplicație myPPC, beneficiezi de toate opțiunile cu care te-ai obișnuit: transmiterea indexului, plata facturilor și multe altele. Nu uita! Dacă ai avut cont MyEnel, datele de logare rămân aceleași.