Microsoft Lucreaza in SECRET la Schimbari Majore in Windows 11, Dezvaluite la Build 2024

Microsoft lucreaza in secret la schimbari majore in Windows 11, iata ce a fost dezvaluit pentru lansare in cadrul Build 2024 pentru intreaga lume.

Microsoft Lucreaza SECRET Schimbari Majore Windows 11 Dezvaluite Build 2024

Microsoft pregătește terenul pentru o revoluție în domeniul tehnologiei AI la conferința Build 2024, eveniment ce va avea loc între 21 și 23 mai. Așteptările sunt mari, iar gigantul tech promite să transforme modul în care interacționăm cu PC-urile, prin lansarea unei noi funcții de bază pentru AI, precum și prin consolidarea ecosistemului Windows on ARM.

Microsoft pare să fie pe punctul de a produce un salt semnificativ în potențialul versiunii bazate pe ARM a sistemului de operare, o mutare care poate redefinește performanța și eficiența. Emularea îmbunătățită prin intermediul chipsetului Snapdragon X Elite, de asemenea, promite performanțe comparabile sau chiar superioare celor oferite de Apple pe SoC M3, deschizând calea către o acceptare mai largă a Windows pe ARM ca o opțiune viabilă.

Microsoft, in ajunul conferinței Build, pe 20 mai, intenționează să lanseze noi modele din gama Surface, inclusiv Surface Pro 10 și Surface Laptop 6, alimentate de Snapdragon X Elite SoC. Această lansare este menită să sublinieze beneficiile combinației între hardware-ul ARM și capabilitățile AI, cu vânzările programate să înceapă în iunie.

Microsoft Lucreaza in SECRET la Schimbari Majore in Windows 11, Dezvaluite la Build 2024

Microsoft va face o prioritate din Copilot, instrumentul său revoluționar de asistență AI, și va introduce o nouă caracteristică cheie destinată să îmbunătățească computerele sale AI. Detaliile sunt încă sub acoperire, dar indiciile sugerează că această funcție va permite „interacțiuni mai profunde cu viața digitală pe Windows”, potrivit descrierilor sesiunilor Build.

Zvonurile, indică faptul că noua caracteristică ar putea fi AI Explorer. Acest instrument se preconizează că va oferi o cronologie detaliată a utilizării computerului, facilitând căutări complexe în Windows 11 prin interogări în limbaj natural. Imaginează-ți că nu găsești un document important – cu AI Explorer, ai putea pur și simplu să întrebi: „unde este acel document despre telescoape?” și sistemul ar localiza informațiile relevante pentru tine.

Microsoft își propune să transforme radical modul în care utilizatorii interacționează cu sistemele de operare și dispozitivele lor. Cu promisiuni de îmbunătățiri semnificative atât în performanța hardware, cât și în integrarea AI, Build 2024 se anunță a fi un punct de cotitură pentru companie și utilizatorii săi. Restați conectați pentru actualizări și dezvăluiri complete la conferința din mai, care promite să redefinească experiența digitală pe Windows 11 și dispozitivele ARM.