BANCA Transilvania: Masura Oficiala de IMPORTANTA Mare Explicata Clientilor din Romania

BANCA Transilvania transmite o masura oficiala de importanta mare, pe care o explica tuturor clientilor din Romania, iata ce spune institutia financiara.

BANCA Transilvania Masura Oficiala IMPORTANTA Mare Explicata Clientilor Romania

BANCA Transilvania explica in mod oficial o masura foarte importanta clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca cea mai mare banca din Romania si Europa de Sud-Est, ofera mai jos informatii cu privire la conturile BT Pay Kiddo. Cei de la BANCA Transilvania au creat conturile acestea special pentru a le permite copiilor clientilor din Romania sa se bucure de servicii bancare chiar daca nu sunt majori, ele fiind oferite intr-o forma limitata de catre banca.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, BT Pay Kiddo le ofera copiilor posibilitatea de a face singuri plati, cu anumite limite setate de catre parinti, ceva ce nu orice banca din Romania ofera in moemntul de fata celor care ii sunt clienti. Mai mult decat atat, cei de la BANCA Transilvania spun ca minorii pot deasemenea sa trimita, sau sa ceara bani, prietenilor care au acces la BT Pay Kiddo, ceva ce desigur ca nu este oferit de catre orice banca din tara noastra.

BANCA Transilvania: Masura Oficiala de IMPORTANTA Mare Explicata Clientilor din Romania

BANCA Transilvania spune deasemenea ca un cont BT Pay Kiddo le ofera minorilor si posibilitatea de a retrage bani de la bancomate, ceva ce ar fi posibil in mod normal doar cu un card, dar e oferit inclusiv cu aplicatia dedicata. Daca stiti despre platforma Round Up a celor de la BANCA Transilvania, e bine sa aflati ca ea poate fi deasemenea accesata de catre minori, care pot economisi bani cu fiecare tranzactie pe care o fac in cadrul aplicatiei.

BANCA Transilvania ofera deasemenea optiuni in cadrul BT Pay Kiddo pentru blocarea cardurilor pe care copiii le-au pierdut, iar cei care vor sa profite inclusiv de oferte speciale pentru cumparaturi, au aceasta optiune speciala. Practic, BANCA Transilvania a creat un produs special astfel incat copiii sa se poata bucura de beneficii pe care le au adultii de ceva vreme si care sunt oferite doar celor majori, deci vestile sunt unele foarte bune pentru cei mici.

BANCA Transilvania le ofera doar parintilor posibilitatea de a crea un cont BT Pay Kiddo copiilor, deci minorii nu pot singuri sa-si faca un cont in cadrul platformei, pentru a se bucura de beneficiile oferite de catre aceasta.