Samsung Intentioneaza sa Aduca GALAXY AI si pe Telefoanele mai Vechi

Samsung intentioneaza sa aduca GALAXY AI pe telefoanele mai vechi, iata ce planuri are compania coreeana pentru utilizatorii din intreaga lume.

Samsung Intentioneaza Aduca GALAXY AI Telefoanele Vechi

Samsung continuă să inoveze și să-și îmbunătățească portofoliul de dispozitive cu noi funcții AI. Recent, un angajat Samsung din Coreea a confirmat pe un forum oficial că, începând cu luna viitoare, update-ul One UI 6.1 va include caracteristici avansate Galaxy AI, nu doar pentru seria Galaxy S22, cum se specula anterior, dar și pentru o gamă largă de produse lansate de Samsung în 2021 și 2022.

Samsung a limitat accesul la anumite funcții AI pentru dispozitivele sale de vârf, cum ar fi Galaxy S21 FE și Galaxy Tab S8 FE, care nu vor fi eligibile pentru ultimele upgrade-uri. Cu toate acestea, această nouă actualizare deschide posibilitatea ca peste o duzină de dispozitive să beneficieze de inovațiile Samsung în materie de inteligență artificială.

Conform noilor informații, dispozitivele din 2022 vor primi funcții AI comparabile cu cele ale modelului Galaxy S23 FE. Asta înseamnă că, deși nu toate funcțiile sunt disponibile pe toate dispozitivele, Samsung se angajează să ofere o experiență îmbunătățită utilizatorilor săi.

Samsung Intentioneaza sa Aduca GALAXY AI si pe Telefoanele mai Vechi

Este important de menționat că, spre deosebire de Galaxy S23 FE, anumite caracteristici, precum „Instant Slow-Mo”, vor lipsi de pe dispozitivele cu buget mai redus.

Printre dispozitivele care vor beneficia de upgrade-ul AI se numără:

  • Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra
  • Samsung Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4
  • Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+, Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung va introduce funcții AI selectate și pentru unele dispozitive lansate în 2021, inclusiv seria emblematică Galaxy S21 și dispozitivele pliabile ale anului. Acestea vor suporta funcții precum Circle to Search și „Magic Rewrite”, care ar putea reprezenta o adaptare a funcției Generative Edit bazată pe cloud.

Samsung își consolidează poziția pe piață printr-o strategie inclusivă, oferind actualizări semnificative pentru o gamă variată de dispozitive. Prin aceste upgrade-uri, Samsung își propune să ofere utilizatorilor săi o experiență îmbunătățită, optimizată prin inteligența artificială. Se preconizează că update-ul One UI 6.1 va fi disponibil începând cu începutul lunii mai, consolidând astfel angajamentul Samsung de a menține un portofoliu de produse la standardele cele mai înalte ale tehnologiei moderne.