Lewis Hamilton: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT Privind RETRAGEREA din Cursele de Formula 1

Lewis Hamilton a facut un foarte important anunt oficial de ultim moment privind retragerea din cursele de Formula 1, iata ce a anuntat pilotul.

Lewis Hamilton Anuntul Oficial ULTIM MOMENT RETRAGEREA Cursele Formula 1

Lewis Hamilton, unul dintre cei mai importanti piloti din Formula 1, care va parasi Mercedes pentru Ferrari la finalul acestui sezon, a facut un anunt oficial de ultim moment cu privire la ceea ce nu vor sa vada multi fani ai sportului, retragerea sa din competitie, dar acest lucru se va intampla si se apropie cu pasi repezi in aceasta perioada de timp.

Lewis Hamilton explica mai jos gandurile sale cu privire la retragere, chiar daca in momentul de fata nu intentioneaza sa faca acest lucru, el a discutat deja cu diversi sportivi care fie s-au retras din competitiile la care participau, fie se gandesc sa faca acest lucru, iar asta in conditiile in care nu toti au reusit sa renunte usor la ceea ce au iubit.

Lewis Hamilton spune ca deocamdata nu stie cum anume va arata retragerea sa din cursele de Formula 1, dar simte totusi ca a pierdut unele lucruri in viata din cauza programului pe care l-a avut in timpul sezoanelor F1, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum ar putea decurge efectiv o retragere a pilotului, mai ales ca ea se apropie.

“Când am intrat prima oară în Formula 1, a fost trezire, antrenament, curse-curse-curse-curse, nimic altceva. Nu este loc pentru nimic altceva. Dar ceea ce mi-am dat seama este că doar să muncești tot timpul nu îți aduce fericire și trebuie să găsești un echilibru în viață.

Și am aflat că sunt de fapt destul de nefericit. Am vorbit cu atât de mulți sportivi minunați. Mă refer la marii pe care i-am întâlnit pe parcurs, care sunt pensionari și frica de ceea ce urmează. Mulți dintre ei au spus: „M-am oprit prea devreme.”.”