Anunturile ELECTRICA Formale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

Electrica a publicat o serie de anunturi formale de ultim moment, pe care le aduce in atentia imediata a clientilor romani, iata ce transmite.

Anunturile ELECTRICA Formale ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Clientilor Romani

Electrica, furnizorul de energie cel mai mare din Romania pe care se bazeaza milioane de oameni zilnic pentru furnizarea de energie electrica, a decis sa aduca in imediat atentie a clientilor o serie de anunturi formale de ultim moment. Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai jos, cei de la Electrica au decis sa ofere o serie de explicatii foarte clare cu privire la diferentele importante dintre un furnizor de energie electrica si un distribuitor.

Electrica spune, in primul rand, ca distribuitorul de energie electrica nu emite facturi pentru consumul de electricitate pe care il inregistreaza clientii, ele venind de la furnizor, astfel ca e foarte important sa retineti aceasta diferenta. Mai mult decat atat, Electrica ne spune si ca distribuitorul de energie detine reteaua de energie electrica, prin care electricitatea este transportata catre clientii din Romania, deci vorbim despre o companie separata de cea furnizoare.

Anunturile ELECTRICA Formale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

Electrica explica faptul ca furnizorul de energie electrica are numai relatii comerciale cu clientii sai din Romania, avand deasemenea relatii comerciale si cu producatorii, transportatorii si distribuitorii de energie electrica in Romania. Electrica, ca si companie furnizoarea de energie electrica, nu detine infrastructura, adica retele sau centrale, de distributie a energiei electrice, chiar daca este cea care factureaza clientului final costurile de consum.

Electrica furnizeaza aceste informatii in mod oficial pentru a ii ajuta pe romanii din intreaga tara sa afle mai clar cum ajunge energia electrica la ei si la cine trebuie sa plateasca pentru ceea ce consuma in mod obisnuit acasa. Este foarte importanta aceasta distinctie pe care Electrica o face, iar totul in conditiile in care multi oameni nu stiu foarte clar cine transporta energia catre casele lor si de ce platesc la anumite companii pentru distributie, ceea ce nu e complet anormal.

Electrica are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna aceste diferente intre furnizorul si distributia de energie electrica, astfel ca puteti afla totul si de acolo.