BANCA Transilvania: Hotarare Oficiala cu un Anunt de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT Romanilor

BANCA Transilvania a anuntat o hotarare oficiala de ultim moment pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca dezvaluie ce da gratuit acum.

BANCA Transilvania Hotarare Oficiala Anunt ULTIM MOMENT GRATUIT Romanilor

BANCA Transilvania, institutia financiara cea mai mare din Romania dar si din Europa de Sud-Est, a decis sa anunte in mod oficial o hotarare de ultim moment pe care a luat-o pentru clientii din toata tara in aceasta saptamana. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre hotararea de a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a castiga zeci de telefoane iPhone 15, daca participa acum la o campanie speciala.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, daca alegem sa cumparam produse folosind cardurile Star Forte emise de catre banca, vom avea posibilitatea de a castiga unui dintre telefoanele iPhone 15 pe care le ofera gratuit chiar in acest moment. Puteti vedea mai jos ce inseamna acest lucru, insa pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste telefoane, trebuie sa facem cumparaturi de minim 500 de LEI cu cardurile emise de BANCA Transilvania.

BANCA Transilvania: Hotarare Oficiala cu un Anunt de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT Romanilor

BANCA Transilvania nu este singura banca din Romania care deruleaza campanii de acest gen in momentul de fata, alte banci avand unele similare, prin care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga diverse premii cu carduri de credit si nu numai. Oferta speciala pe care BANCA Transilvania o are, este gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a ne bucura de promotiile speciale ale cardurilor Star Forte, crescand in acelasi timp si numarul de clienti pentru ele.

BANCA Transilvania vrea sa-si creasca baza de clienti ai cardurilor de acest gen, astfel ca a gandit campania prin care da gratuit telefoane iPhone 15, insa desigur ca ramane ca fiecare sa aleaga daca participa la ea, sau nu, pentru sansa de castig. Conform celor de la BANCA Transilvania, vorbim despre 9 luni in care vor fi oferite 72 de telefoane iPhone 15 de catre banca pentru clientii care decid sa participe la aceasta promotie, deci exista timp pentru participare.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau regulamentul special in baza caruia rumeaza sa se efectueze tragerea la sorti a castigatorilor si acordarea premiilor, asa ca stim si acest lucru.