BANCA Transilvania: Doua Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT cu IMPORTANTE Masuri in Romania

BANCA Transilvania anunta oficial clientii din toata ROmania in legatura cu doua schimbari oficiale de ultim moment, cu masuri importante impuse.

BANCA Transilvania Doua Schimbari Oficiale ULTIM MOMENT IMPORTANTE Masuri Romania

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu doua schimbari oficiale de ultim moment, despre care toti ar trebui sa stie, iar asta pentru ca in atentia noastra sunt aduse vesti bune. Vorbim despre schimbari pe care BANCA Transilvania le-a facut pentru aplicatia BT Pay, disponibila pe iPhone si Android, ea avand acum doua noi functii, care ne scutesc de mersul la banca, pentru a afla detaliile pe care le vrem.

BANCA Transilvania explica in mod oficial faptul ca, incepand cu noua versiune a aplicatiei BT Pay, care este disponibila acum pentru telefoanele iPhone si Android, avem, in primul rand, posibilitatea de a vedea informatii despre creditele pe care le avem. La fel ca si alte banci din Romania, cei de la BANCA Transilvania ne ofera in sfarsit optiunea de a vedea aceste informatii direct din aplicatia BT Pay, fara a mai cere de la banca desfasuratoare cu situatia financiara a creditelor.

BANCA Transilvania: Doua Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT cu IMPORTANTE Masuri in Romania

BANCA Transilvania spune deasemenea ca a implementat si o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a incarca cartele SIM ale Orange, Vodafone sau Telekom, direct din cadrul aplicatiei BT Pay, pe care o utilizam zilnic. Desigur ca nu este prima banca de la care vedem o functie de acest gen, insa BANCA Transilvania ajunge din urma concurenta cu aceasta schimbare, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru foarte multi dintre clientii din Romania.

BANCA Transilvania a actualizat aplicatia BT Pay si cu alte schimbari, care vizeaza in principal rezolvarea de probleme si imbunatatirea performantelor generale ale acestora, ceea ce este deasemenea o veste extrem de buna. Desigur ca este foarte posibil ca BANCA Transilvania sa puna bazele altor schimbari importante pentru aplicatia sa in perioada urmatoare, asa ca ramane sa vedem ce anume ar mai putea fi anuntat de catre banca pentru noi.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar daca vreti sa o folositi este recomandat cu tarie sa nu o instalati de altundeva decat din aceste magazine de aplicatii.