Formula 1: Lewis Hamilton si Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT care Surprind Multi Fani

Formula 1 are o serie de noi dezvaluiri foarte importante facute, iata cum surprinde Lewis Hamilton fanii din intreaga lume in acest moment.

Formula 1 Lewis Hamilton Dezvaluirile Oficiale ULTIM MOMENT Surprind Multi Fani

Formula 1 il are pe Lewis Hamilton in centrul atentiei de foarte multa vreme, pilotul britanic facand trecerea de la Mercedes la Ferrari chiar recent, insa acum vorbeste despre ceea ce vrea sa faca dupa retragere, iar planurile sale sunt cu mult diferite fata de ceea ce si-ar fi imaginat foarte multa lume, mai ales daca nu ii urmareste activitatea.

Formula 1 va ramane fara Lewis Hamilton la un moment dat, iar pilotul Mercedes spune ca este interesat sa fie activ in industria muzicala, sau in cea a modei, parand sa aiba o inclinatie spre a explora latura sa creativa dupa ce va renunta la a mai conduce masini pe circuitele din intreaga lume, ceva ce va surprinde foarte multa lume.

Formula 1 marcheaza foarte mult viata unor piloti, insa Lewis Hamilton a incercat sa pastreze un echilibru intre viata profesionala si cea privata, iar dupa cum ne spune pilotul britanic, ar putea fi foarte multe surprize pentru cei care sunt interesati sa vada cum va evolua viata sa, mai ales ca el se pregateste deja de retragere.

“Mintea mea este mereu în mișcare. Am vise foarte, foarte vii. Trebuie să mă trezesc și să le notez. Apoi am viziuni despre ceva ce proiectez. Sau uneori este muzică. Câteodată cânt un cântec în capul meu. Apoi mă ridic și cobor, îl cânt la pian, îl înregistrez și devine parte din ceva ce fac.

Când îmi exploram creativitatea și, de asemenea, cum să mă exprim, am experimentat mult vânt în contra în mass-media. Oamenii m-au judecat: „Nu așa se comportă un pilot de curse. Nu asta face un pilot de curse. Dar cu timpul, aceste voci au tăcut.”