PPC Energy: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT, care Vizeaza Milioane de Clienti Romani

PPC Energy a facut o informare oficiala de ultim moment, care vizeaza milioane de clienti romani, iata ce transmite compania pentru toata lumea.

PPC Energy Informarea Oficiala ULTIM MOMENT Vizeaza Milioane Clienti Romani

PPC Energy, marele grup de energie european care a preluat Enel in Romania impreuna cu cei 3 milioane de clienti din toata tara, a decis sa publice informatii cu privire la o hotarare importanta despre care trebuie sa stie multi oameni. Puteti vedea mai jos ce spune PPC Energy, mai exact faptul ca a lansat inclusiv in Google Play Store aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android, MyPPC, dupa cum puteti vedea chiar acum si mai jos.

PPC Energy a lansat versiunea pentru iPhone a aplicatiei sale in cursul saptamanii trecute, cand a facut si procesul de rebanding pentru companie, adica schimbarea denumirii comerciale din cea ENEL, in cea actuala. Aplicatia pe care cei de la PPC Energy au lansat-o, le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a-si administra contractele pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, dar si de a face diverse alte actiuni importante.

PPC Energy: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT, care Vizeaza Milioane de Clienti Romani

PPC Energy a publicat inclusiv un clip video interesant, prin care ofera cateva dintre functionalitatile pe care le are aplicatia pentru iPhone si Android in momentul de fata, ea fiind gandita pentru a oferi o experienta cat mai buna. Avand in vedere ca ENEL a avut deja o aplicatie pe care o foloseau multi oameni, cei de la PPC Energy trebuiau sa lanseze una similara, care sa ofere o functionalitate identica, iar asta in conditiile in care alte companii au aplicatii similare.

PPC Energy le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a utiliza aplicatia MyPPC in aceleasi conditii precum foloseau aplicatia ENEL, adica folosind acelasi username si aceeasi parola pe care le foloseau si pana acum. Aceleasi date pot fi folosite de catre fostii clienti ENEL, actuali ai PPC Energy, inclusiv pentru logare in cadrul website-ului nou al companiei, asa ca si acolo totul ramane la fel de simplu si de usor de folosit, ceea ce vine ca o veste excelenta.

PPC Energy incearca sa faca tranzitia de la vechea la noua companie, cat mai simpla, iar cei care se bucura in continuare de serviciile companiei, ar trebui sa nu resimta in vreun fel tranzitia.