BANCA Transilvania: Masura Oficiala Speciala de ULTIM MOMENT Anuntata pentru Romani

BANCA Transilvania anunta o masura oficiala speciala de ultim moment pentru milioane de romani din toata tara, iata ce transmite chiar acum.

BANCA Transilvania Masura Oficiala Speciala ULTIM MOMENT Anuntata Romani

BANCA Transilvania, una dintre bancile cele mai mari din Romania la ora actuala, a anuntat o masura speciala de ultim moment pentru romani, iar asta pentru ca incepand de acum, oricine poate sa isi deschida in BT Pay un cont cu un numar de telefon din strainatate. BANCA Transilvania nu a permis acest lucru pana in momentul de fata, astfel ca vorbim despre o decizie importanta pe care banca a luat-o pentru romanii care vor totusi sa ii devina clienti de acum.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca exista un numar mare de romani din afara tarii care se pot folosi de serviciile sale pentru a trimite bani catre Romania, iar asta in contextul in foarte multi romani trimit bani in tara. Restrictia de utilizare a unui numar de telefon din Romania pentru a deschide un cont bancar prin BT Pay, a fost impusa de BANCA Transilvania cu mult timp in urma pana acum, dar e bine ca intr-un final a decis sa o ridice in mod oficial.

BANCA Transilvania: Masura Oficiala Speciala de ULTIM MOMENT Anuntata pentru Romani

BANCA Transilvania deschide aici un nou drum important pentru cei care nu au avut posibilitatea de a avea un cont bancar in Romania pentru ca nu au un numar de telefon romanesc, desi sunt romani, ceva ce nu ar fi trebuit sa se intample. Desigur ca exista o serie de reguli care trebuie respectate pentru ca BANCA Transilvania sa poata deschide un cont de acest gen cu un numar de telefon dintr-o alta tara, iar mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul sau.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau si ce pot face oamenii care decid sa-si deschida un cont bancar folosind un numar de telefon din afara Romaniei, beneficiile fiind cam identice cu cele ale unui cont normal. Oferirea unei asemenea oportunitati pentru romani, sau alti clienti, este o veste foarte buna pe care BANCA Transilvania ne-o da, mai ales ca masura se aplica de acum si contul poate fi deschis din BT Pay, o veste excelenta.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, asa ca este important sa nu o descarcati decat prin intermediul acestor magazine de aplicatii.