ANM: ATENTIONAREA Meteorologica Oficiala NOWCASTING de ULTIM MOMENT pe 23 Aprilie 2024 in Romania

ANM a emis o atentionare meteorologica oficiala nowcasting de ultim moment pentru 23 aprilie 2024 in Romania, iata ce fenomene de vreme severa ne vizeaza.

ANM ATENTIONAREA Meteorologica Oficiala NOWCASTING ULTIM MOMENT 23 Aprilie 2024 Romania

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o atentionare oficiala nowcasting de ultim moment pentru 23 aprilie 2024 in Romania, aducand in imediata noastra atentie fenomenele meteo de vreme severa, despre care trebuie sa stim chiar in acest moment.

ANM explica mai jos, ca in regiunile vizate de catre aceasta atentionare, urmeaza sa intalnim vant, care la rafala poate atinge viteze de pana la 65 km/h, astfel ca ni se recomanda prudenta maxima in toate deplasarile pe care dorim sa le facem prin tara.

COD GALBEN!

Data emiterii : 23-04-2024 ora 9.

Valabil de la : 23-04-2024 ora 10:00.

In zona : Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Oravița, Anina, Băile Herculane, Mehadia, Bozovici, Pojejena, Berzasca, Prigor, Topleț, Iablanița, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Coronini, Forotic, Eftimie Murgu, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Lăpușnicel, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici, Ciudanovița, Goruia;

Se vor semnala : intensificări locale ale vântului, care vor depăși la rafală 60…65 km/h.