BCR Romania: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT in Romania, ce da GRATIS Clientilor din Tara

BCR Romania a anuntat o serie de masuri oficiale de ultim moment, confirmand ceea ce da gratuit clientilor din toata tara chiar in acest moment.

BCR Romania Masurile Oficiale ULTIM MOMENT Romania GRATIS Clientilor Tara

BCR Romania, una dintre principalele banci ale Romaniei la ora actuala, a decis sa vorbeasca din nou despre masurile oficiale de ultim moment din tara noastra, pentru ca s-a gandit sa le ofere gratuit clientilor cateva premii speciale. Mai exact, cei de la BCR Romania au hotarat ca ar fi timpul sa organizeze o noua campanie speciala prin care sa le ofere romanilor gratuit mii de premii, daca aleg sa se foloseasca de mecanismul pus la dispozitie.

BCR Romania explica mai jos ca, oricare dintre romanii care aleg sa-si aduca salariul la banca, vor avea sansa de a castiga unul dintre miile de premii, care sunt oferite acum, 750 de romani iesind deja castigatori, conform BCR. Saptamanal cei de la BCR Romania ofera bilete la unul dintre cele mai importante concerte ale anului, 1000 in total, lunar fiind oferite premii de 2.000 de LEI clientilor din Romania, un total de 500 de premii fiind disponibile.

BCR Romania: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT in Romania, ce da GRATIS Clientilor din Tara

BCR Romania a hotarat sa ofere deasemenea inclusiv 5 bucatarii complet echipate romanilor care aleg sa isi aduca salariul la banca, 2 apartamente de tip studio, la mare, facand deasemenea parte din marea tragere la sorti. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, BCR Romania a ales deja sa dea premii in toata tara, iar numarul celor care pot castiga premii in continuare ramane ridicat, pentru ca, dupa cum ati vazut, numarul total de premii e urias.

BCR Romania organizeaza aceasta campanie doar pentru o perioada extrem de limitata de timp in Romania, astfel ca oricine este interesat sa participe, are o perioada scurta in care poate sa faca acest lucru, asa cum e normal. Daca va incadrati in aceasta perioada, atunci ar trebui sa aveti sansa de a intra in posesia unuia dintre premiile importante pe care BCR Romania, mai ales ca numarul celor care pot participa nu este chiar atat de mare, precum ati crede.

BCR Romania are mai multe detalii pe website-ul sau, dar si in agentiile din toata tara, asa ca aveti unde sa intrati pentru a afla mai multe in legatura cu tot ceea ce se intampla in momentul de fata.