Dificultatile ELECTRICA cu Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Romanilor

Dificultatile ELECTRICA Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Romanilor

Electrica, cel mai mare furnizor de energie din toata Romania cu cea mai mare retea de distributie la nivel local, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor romani tot ceea ce trebuie sa stie cu privire la incidentele inregistrate la nivelul intregii tari acum. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Electrica au pe website-ul propriu o harta speciala cu incidentele in furnizarea de electricitate in Romania, iar multumita ei putem afla unde sunt probleme si unde nu.

Electrica explica in cadrul acestui website ceea ce ar trebui sa stim cu privire la localitatile in care exista probleme cu furnizarea de energie electrica, incidentele raportate la nivel national de catre companie fiind impartite in mai multe categorii. Electrica raporteaza incidentele in trei formate, cele generate de progarmari de lucrari, dar si cele accidentale, toate afectand reteaua.

Dificultatile ELECTRICA cu Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Romanilor

Electrica listeaza toate aceste tipuri de incidente pentru a-I ajuta pe clientii din Romania sa stie foarte clar cum evolueaza situatiile in raport cu locatia in care se afla si cat au de asteptat pana cand problemele cu furnizarea de energie vor fi rezolvate in totalitate. Puteti vedea pentru fiecare incident in parte informatii foarte clare cu privire la perioada in care el este activ, Electrica incercand sa estimeze cat mai bine cat ar putea dura pana cand eventualele lucrari se termina.

Electrica incearca intotdeauna sa rezolve foarte rapid problemele generate de catre incidentele cu furnizarea de energie electrica, asa ca e bine sa fim constienti ca, inclusiv daca rezolvarea acestora ar putea dura, compania este mereu atenta la rezolvarea rapid. Chiar daca incidentele raportate de catre Electrica nu se rezolva extrem de rapid, este bine sa stiti ca e foarte posibil ca si in situatia in care termenul de rezolvare este depasit, sa avem putin de asteptat pana la finalizare.

Electrica isi actualizeaza in mod constant harta cu informatii legate de intreruperile in furnizarea de energie electrica la nivelul intregii tari, asa ca e important sa fim atenti la toate modificarile care apar si sa asteptam rezolvarea situatiilor aparute.