Formula 1: Lewis Hamilton in Centrul Informarilor Oficiale de ULTIM MOMENT Facute de Mercedes

Formula 1 il are pe Lewis Hamilton in centrul unor informari oficiale de ultim moment ale Mercedes, iata ce spun echipa si pilotul britanic acum.

Formula 1 Lewis Hamilton Centrul Informarilor Oficiale ULTIM MOMENT Facute Mercedes

Formula 1 il are in continuare pe Lewis Hamilton in centrul atentiei, dupa ce directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, a afirmat ca este extrem de increzator in faptul ca pilotul britanic va ramane un profesionist desavarsit in perioada in care va mai conduce masini pentru Mercedes, inainte de a pleca la Ferrari, si va continua sa incerce sa obtina victorii.

Formula 1 inca este foarte departe de final, cu multe curse programate in cursul anului 2024, iar Lewis Hamilton spune ca isi dedica energia pentru a incerca sa obtina pozitionari cat mai bune in competitiile de Grand Prix care vor urma, mai ales daca Mercedes nu va reusi sa-I puna la dispozitie masini care sa fie capabile sa ii sustina performantele.

Formula 1 ramane marea pasiune a lui Lewis Hamilton, iar Mercedes inca incearca sa profite la maximum de calitatile pe care le are britanicul, incercand in acelasi timp sa-I gaseasca un inlocuitor, chiar daca acest lucru va fi extrem de dificil si ar putea impune cheltuirea unor sume serioase de bani, pentru a ramane in top.

“Cred că Lewis este un profesionist și s-a comportat în acest fel până acum, încercând să-și mențină moralul ridicat și moralul echipei chiar dacă rezultatele nu vin. Nu am nicio îndoială că asta va dura. El i-a susținut și George. afirma Toto Wolff.

Chiar acum, vreau să termin la un nivel ridicat aici. Așa că toată energia mea merge în asta. Desigur, există entuziasm pentru viitor. Dar acum, trecem printr-un loc dificil. Asta e provocarea mea. Acolo se îndreaptă toată energia mea, să încerc să-mi dau seama cum putem ajunge înapoi în vârf. Cum pot lucra cu băieții ? sustine Lewis Hamilton.”