Ministrul Apararii: Actiunile Oficiale Importante de ULTIM MOMENT pentru Militarii Armatei Romane

Ministrul Apararii a facut o serie de anunturi cu privire la actiunile oficiale importante, de ultim moment, privind militarii Armatei Romane.

Ministrul Apararii Actiunile Oficiale Importante ULTIM MOMENT Militarii Armatei Romane

Ministrul Apararii aduce in imediata atentie a milioane de romani actiunile importante derulate in aceasta perioada pentru militarii Armatei Romane, iar asta deoarece Angel Tîlvăr a facut o videoconferinta cu militarii care se afla in misiuni in Kosovo, Bosnia și Herțegovina, Republica Centrafricană, Polonia și Bulgaria, ca parte a angajamentelor NATO si nu numai.

Ministrul Apararii detaliaza mai jos ceea ce le-a transmis militarilor romani cu ocazia videoconferintei, aceasta fiind obisnuita in perioada sarbatorilor de Paste, sau a Craciunului, fiind trecute in revista si toate actiunile derulate de catre militari ca parte a actiunilor la care participa, mai multe detalii despre toate acestea fiind disponibile acum mai jos pentru noi.

“Este esențial să recunoaștem eforturile și sacrificiile militarilor români care se află acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, în misiuni în afara României, în Kosovo, Bosnia și Herțegovina, Republica Centrafricană, Polonia și Bulgaria. Le mulțumesc militarilor români pentru modul în care își fac datoria și pentru contribuția importantă pe care o au, în teatrele de operații unde acționează.

La consolidarea profilului României drept un contributor la securitatea și stabilitatea internațională. Le mulțumesc pentru modul de îndeplinire a misiunilor şi îi felicit pentru lucrurile deosebite pe care le fac, în primul rând în sprijinul populației locale. Militarii români au prezentat analiza situației de securitate din zonele de responsabilitate și stadiul de îndeplinire a misiunilor. De asemenea, au raportat că starea de sănătate și nivelul moralului sunt foarte bune.

„Vă mulțumesc, dragi militari, pentru modul de îndeplinire a misiunilor şi vă felicit pentru lucrurile deosebite pe care le faceți, în primul rând în sprijinul populației locale. Vă doresc mult succes, liniște și pace, acolo unde vă desfășurați misiunile! Gânduri bune trimit, prin dumneavoastră, familiilor pe care le-ați lăsat acasă și la care vă doresc să vă întoarceți cu toții, sănătoși, la încheierea rotației”, a spus ministrul apărării naționale.

Șeful Apărării a afirmat că îndeplinirea cu profesionalism a misiunilor externe de către militarii români este o marcă a armatei în procesul mai larg al respectării de către România a angajamentelor internaționale. „Pentru că suntem la finalul rotației trupelor, vă cer și dumneavoastră să mențineți cadența celor de la care ați preluat misiunea. Sunt convins că o să vă ridicați la nivelul așteptărilor noastre pentru că sunteți bine pregătiți.

Contribuiți la bunul nostru renume în misiunile și operațiile NATO, UE sub mandat ONU. Sunteți ambasadori ai României, în mod special, ai Armatei României. Nu în ultimul rând, în contextul sărbătorilor pascale, faceți cunoscut camarazilor din țările aliate și partenere, atât cât se poate, frumoasele noastre tradiții naționale.”, le-a transmis generalul Gheorghiță Vlad militarilor aflați în teatrele de operații.”