PPC Energie: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata pentru MILIOANE de Clienti Romani

PPC Energie a anuntat o hotarare oficiala de ultim moment, care ajunge in atentia a milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata.

PPC Energie Hotarare Oficiala ULTIM MOMENT Anuntata MILIOANE Clienti Romani

PPC Energie, marele grup de energie care a preluat operatiunile ENEL pentru toata Romania in cursul anului trecut, a decis sa anunte in mod oficial o hotarare pe care o pune in aplicare chiar de saptamana aceasta la nivelul intregii tari. Vorbim despre decizia celor de la PPC Energie de a inchide magazinele din toata tara in ziua de 1 mai, iar asta pentru ca vorbim despre o zi libera din punct de vedere legal, deci au obligatia sa faca acest lucru acum.

PPC Energie explica in cadrul website-ului sau ca ziua de 1 mai nu va fi singura in care magazinele sale din toata tara vor fi inchise, iar asta pentru ca in perioada 3 – 6 mai, urmeaza sa se intample acelasi lucru cu magazinele din toata tara. Pentru ca sarbatorim Pastele 2024 in Romania in acest weekend, cei de la PPC Energie au decis sa-si respecte angajatii, astfel ca le ofera zile libere pentru a le putea petrece cu familia, asa cum fac si multe alte companii.

PPC Energie: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata pentru MILIOANE de Clienti Romani

PPC Energie spune ca intre 1 si 3 mai programul magazinelor sale va fi cel obisnuit, deci daca avem orice fel de probleme, sau intrebari, putem sa mergem pentru a afla informatii suplimentare cu privire la ceea ce ne intereseaza, o veste excelenta pentru noi. Programul normal al magazinelor PPC Energie va reincepe din data de 7 mai, in toata tara, astfel ca daca avem probleme, putem sa mergem abia de atunci pentru a gasi rezolvari.

PPC Energie spune ca in perioada in care magazinele vor fi inchise, serviciul sau call center va functiona in sistem automat, adica nu vor exista operatori, ci doar raspunsuri pentru intrebari predefinite, astfel ca nu veti putea afla informatii de acolo. Celelalte servicii online, independente, ale PPC Energie, vor ramane in continuare active in toata aceasta perioada, asa ca nu trebuie decat sa ne folosim de ele, daca avem nevoie intr-adevar de ceva.

PPC Energie publica informatii suplimentare cu privire la situatie prin intermediul website-ului sau, asa ca orice fel de detalii pot veni de acolo pentru romanii care sunt interesati sa le afle in aceasta perioada in care totul va fi inchis.