Explicatiile Oficiale IMPORTANTE ale ELECTRICA pentru Milioane de Romani din Tara

Electrica a publicat o serie de explicatii oficiale importante pentru milioane de romani din tara, iata ce transmite compania pentru noi acum.

Explicatiile Oficiale IMPORTANTE ELECTRICA Milioane Romani Tara

Electrica, cea mai mare companie care furnizeaza energie electrica si gaze naturale in Romania la ora actuala pentru aproape 4 milioane de romani, ofera o serie de informatii critice pentru oricare dintre romanii, care sunt interesati sa-I devina clienti. Mai exact, Electrica vorbeste pe website-ul sau despre ceea ce se intampla in momentul in care facem o cerere pentru a fi racordati la reteaua sa, pentru a beneficia de serviciile pe care compania le ofera.

Electrica spune ca subsidiara sa de distributie a energiei electrice se ocupa de racordarea clientilor si livrarea energiei electrice, aceasta avand denumiera DEER, Distributie Energie Electrica Romania, astfel ca de la ea vin tehnicieni pentru a face conectarea. Electrica spune ca in cazul unui loc de consum si producere nou, este nevoie de o perioada de probe de 5 zile pentru punerea in functiune a instalatiei de racordare, astfel incat distributia sa se faca fara probleme.

Explicatiile Oficiale IMPORTANTE ale ELECTRICA pentru Milioane de Romani din Tara

Electrica spune ca daca totul decurge asa cum trebuie, se incheie un proces verbal-verbal de receptie a punerii in functiune, iar la maxim 3 zile lucratoare de la semnarea acestuia va incepe distributia normala de energie electrica, in baza informatiilor companiei. Punerea sub tensiune finala se face de catre Electrica la inc 2 zile dupa termenul anterior, astfel ca In final vorbim despre 10 zile lucratoare de la inceperea testelor de distributie si pana la distributia efectiva.

Electrica spune ca, in cazul in care trebuie sa fie rambursate anumite cheltuieli de racordare, aceasta procedura se realizeaza dupa inceperea distributiei in sine, dar numai in anumite conditii, care sunt explicate in cadrul website-ului companiei. Electrica stie foarte bine ca exista nevoi diferite pentru fiecare loc in care distribuie energie electrica, astfel ca procedurile in sine sunt gandite si in functie de fiecare loc de consum pe care il are compania.

Electrica are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la ceea ce inseamna racordarea unui nou loc de consum si distributia in cazul acestuia, astfel ca daca vreti mai multe detalii, le gasiti in cadrul website-ului companiei din Romania.