Formula 1: Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT, Lewis Hamilton Confirma Frustrarile Majore

Formula 1 ii provoaca numeroase frustrari lui Lewis Hamilton, iar pilotul britanic a decis sa vorbeasca despre ceea ce se intampla, iata ce a declarat.

Formula 1 Dezvaluirile Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Confirma Frustrarile Majore

Formula 1 incepe sa-I genereze frustrari serioase lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca pilotul britanic vorbeste in mod oficial despre ceva ce nu a intalnit prea des in cariera sa, problemele legate de temperaturile la care pot functiona cauciucurile pe care le foloseste in cadrul curselor la care participa, informatii interesante fiind dezvaluite de el.

Formula 1 este un sport in cadrul caruia masinile se bazeaza foarte mult pe cauciucuri, iar Lewis Hamilton spune ca temperaturile optime de functionare ale acestora i-au generat foarte multe frustrari, spunand ca exista “ferestre” foarte mici intre care acestea pot fi folosite la capacitatea lor maxima, iar asta nu l-a multumit pe britanic.

Formula 1 continua sa il tina pe Lewis Hamilton doar in zona de nemultumire, din cauza faptului ca nu a mai castigat curse de foarte multa vreme, insa cu toate acestea, pilotul britanic face tot ceea ce poate pentru a ramane in top, iar Mercedes incearca sa il ajute sa-si indeplineasca toate obiectivele, inclusiv cel de a redeveni campion mondial.

“Cred că lucrăm într-o fereastră minusculă a temperaturii anvelopelor. Cred că aceasta este anvelopa. Cu siguranță, în toată cariera mea, nu-mi amintesc să fi avut vreodată o fereastră atât de mică de lucru. Sincer, este probabil cel mai frustrant lucru. Te uiți înapoi în ziua în care aveai o fereastră de lucru mult mai mare cu care să lucrezi.

Apoi puteți doar să optimizați echilibrul și apoi să aveți o aderență bună pe tot parcursul turului. Acesta este cu siguranță cel mai puțin favorit al meu. Este mai mult despre anvelope decât despre orice altceva. Se simte că China a fost puțin la fel.