BANCA Transilvania: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT, Dezvaluirile pentru Clientii Romani

BANCA Transilania transmite o notificare oficiala de ultim moment, iata ce dezvaluiri face pentru clientii din toata Romania chiar in acest moment.

BANCA Transilvania Notificarea Oficiala ULTIM MOMENT Dezvaluirile Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din toata Romania la ora actuala, aduce in imediata atentie a milioane de romani, o serie de informatii despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum. Cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre evolutia profitului pe care il fac in Romania, iar asta pentru ca banca a avut parte de un prim trimestru extrem de bun, ceea ce vine sa ne arate ca inca este in top.

BANCA Transilvania explica in mod oficial mai jos faptul ca, profitul net consolidat al gruplui sau a fost de 1.132.4 milioane de LEI in T1 2024, in crestere cu nu mai putin de 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut. BANCA Transilvania in sine a avut un profi de 913.2 milioane de LEI, in crestere cu acelasi procent fata de T1 2023, iar subsidiarele sale au contribuit cu restul de 219.2 milioane de LEI, pentru o profitabilitate foarte ridicata.

BANCA Transilvania: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT, Dezvaluirile pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania spune ca activele intregului grup BT au ajuns la 176 de miliarde de LEI, nivelul creditelor nete fiind de 77.1 miliarde de LEI, ceea ce arata ca exista foarte mare interes pentru creditele pe care le poate acorda banca. In ceea ce priveste eficienta operationala, BANCA Transilvania spune ca a atins un procent de 45.10%, calculat cu un impact anualizat al contributiei pentru Fondul de Garantare a Depozitelor bancare.

BANCA Transilvania spune ca si din dobanzi a obtinut cu 28% mai mult bani in T1 2024 fata de T1 2023, venitul net din taxe si comisioane crescand cu 18%, ceea ce inseamna ca ii taxeaza mai mult pe clientii din toata tara. In ciuda comisioanelor tot mai mari pe care le are BANCA Transilvania, numarul depozitelor clientilor a crescut pana la 137 de miliarde de LEI, 88.1 miliarde fiind economii ale persoanelor fizice din Romania.

BANCA Transilvania are o solvabilitate de 20.06%, fara profit inclus, rata creditelor sale neperformante fiind de 2.01% la 31 martie 2024, deci vorbim despre un grup financiar foarte sanatos in momentul de fata.