Nicusor Dan: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Tuturor Bucurestenilor

Nicusor Dan a facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment, pe care le aduce in atentia tuturor Bucurestenilor, ce transmite chiar acum.

Nicusor Dan Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Atentia Tuturor Bucurestenilor

Nicusor Dan confirma ca peste 1000 de persoane au trecut pragul Primăriei Municipiului București în doar câteva ore, în cadrul evenimentului “Noaptea Muzeelor”, aflat la a patra ediție. Conform declarațiilor primarului general din Bucuresti, publicul bucureștean este invitat să participe la tururi ghidate ale clădirii, expoziții de artă, concerte de muzică live, proiecții de filme istorice și instalații participative. Activitățile au loc atât în incinta clădirii, cât și în curtea interioară a sediului din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 47, până la miezul nopții.

Nicușor Dan a subliniat că evenimentul este deschis tuturor și că se așteaptă o participare mare și entuziastă din partea bucureștenilor. “Este un prilej minunat de a redescoperi clădirea Primăriei și de a participa la activități culturale variate,” a declarat acesta.

În cadrul unei conferințe de presă, Nicusor Dan a clarificat și situația sa financiară personală, menționând că nu a primit nicio ofertă de a preda în străinătate, deși nu exclude această posibilitate în viitor. “Nu, dar nici măcar nu mi s-a propus. Nu se pune problema. Aveam viața mea foarte liniștită înainte să intru şi în ONG și în politică. Eu tot timpul am fost foarte relaxat din punct de vedere financiar, chiar dacă în continuare stau în chirie,” a explicat Nicușor Dan.

Nicusor Dan a menționat că plătește 590 de euro pe lună chirie și că are un cont bancar în care își primește salariul, în valoare de aproximativ 50.000 de lei. “La un moment dat pot să plec din România, să mă duc să predau un an, doi ani până când mă redresez. Conturile sunt cele din declarația de avere,” a adăugat acesta.

“Noaptea Muzeelor” este un eveniment anual care atrage mii de vizitatori la diverse instituții culturale din întreaga țară, oferind ocazia de a descoperi patrimoniul cultural și istoric într-o atmosferă inedită, de sărbătoare nocturnă.

Primăria Municipiului București a devenit, astfel, un punct central de atracție, oferind o gamă variată de activități culturale și educative, într-un efort de a promova accesul la cultură și implicarea comunității.