SAMEDAY: 2 Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane dintre Romani

SAMEDAY a facut 2 anunturi oficiale de ultim moment pentru milioane de romani din toata Romania, iata ce anunta compania de curierat chiar acum.

SAMEDAY 2 Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Milioane Romani

SAMEDAY, una dintre cele mai mari companii de curierat din toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani 2 anunturi oficiale importante, primul dintre ele vizand livrarea gratuita prin aplicatie, in cazul primei livrari, cu beneficiile pe care le ofera aceasta.

SAMEDAY vorbeste deasemenea si de faptul ca noul serviciu Easyway ne ofera preturi mai mici pentru expeditiile pe care vrem sa le facem in Romania, cu preturi incepand de la doar 14.99 LEI, iar mai multe detalii despre tot aveti chiar in acest moment mai jos, daca sunteti interesati.

Din easybox în easybox, lucrurile tale ajung peste tot cu servicul SAMEDAY easyway! Nu l-ai încercat până acum? Avem câteva motive s-o faci:

  • prima livrare din SAMEDAY App e gratuită;
  • e o metodă simplă prin care să trimiți lucruri căte oricine, oriunde în țară;
  • n-ai nevoie de etichete;
  • disponibilitate 24/7, oriunde în rețeaua easybox;
  • poți să vezi unde se află coletul tău în timp real din SAMEDAY App.

Lucrurile tale ajung acum oriunde în țară mai ușor ca niciodată! Cu SAMEDAY easyway te bucuri de livrări simple în orice easybox din țară.

Prima livrare înregistrată din SAMEDAY App e gratuită, apoi te poți bucura de noul serviciu de curierat cu prețuri începând de la 14.99 lei!