Elogiile Ministrului Educatiei de ULTIM MOMENT pentru PNL si Anunturile pentru Elevii Romani

Ministrul Educatiei a transmis o serii de elogii pentru PNL si liderii acestuia, iata ce spune Ligia Deca in legatura cu situatia actuala a partidului.

Elogiile Ministrului Educatiei ULTIM MOMENT PNL Anunturile Elevii Romani

Ministrul Educatiei transmite o serie de elogii de ultim moment pentru PNL, Partidul National Liberal, care a implinit 149 de ani de existenta, Ligia Deca vorbind despre ilustrii sai conducatori, trecuti si prezenti, care au pus bazele partidului care inca exista astazi, si care incearca sa il mentina intr-o pozitie de putere in Romania.

Ministrul Educatiei vorbeste mai jos despre importanta pe care o are PNL in momentul de fata, atat pentru Romania, cat si pentru Europa, fiind parte a marii familii a PPE, Ligia Deca vorbind mai jos despre ceea ce a fost facut si ce trebuie sa fie facut in continuare pentru ca partidul sa ramana unul puternic si de succes.

“149 de ani de la înființarea PNL, partidul care și-a asumat reforma învățământului românesc și care s-a luptat pentru cele mai mari sume investite până acum în viitorul copiilor noștri – cea mai mare alocare bugetară pentru educație, care aduce, odată cu ea, și o majorare istorică a salariilor personalului din învățământ și investiții record în infrastructură.

Am sărbătorit această zi la Argeș, la invitația Ministrului Justiției, Alina Gorghiu, alături de Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, Lucian Bode, Secretar General PNL, Rareș Bogdan, Prim-Vicepreședinte PNL, Ciprian Ciucu, Primarul sectorului 6, și candidații din Argeș la alegerile locale. este un prilej să reflectăm împreună asupra contribuției remarcabile a liderilor liberali de-a lungul timpului.

Sunt întemeietori, constructori și reformatori, care au modelat România, iar echipa PNL a demonstrat în repetate rânduri că politicile liberale sunt fundamentate și sunt fundamentale pentru dezvoltarea comunităților locale și pentru progresul întregii țări. Am avut norocul să fiu ministru în timpul guvernării Ciucă și știu ce înseamnă să ai un prim-ministru care ține România pe calea cea dreaptă în timpul crizelor multiple.

Am avut norocul să îi am colegi de Guvern pe Alina, pe Lucian. De asemenea, am norocul să locuiesc în Sectorul 6, unde domnul primar Ciucu reușește să arate ce poate să fie un sector din București dacă are administrația corectă. Am norocul să fiu într-un partid în care Tineretul Național Liberal este coordonat de Mara, care a reușit să explice tinerilor din toată țara de ce avem nevoie de mai multă Europă, nu de mai puțină.

Și astăzi putem și avem norocul să fim împreună și să ne amintim cu respect de liberalii care au pus bazele unor reforme esențiale. Și fiindcă sunt ministrul Educației, îl pot evoca pe Dimitrie Sturdza, unul dintre membrii fondatori și președinte al Partidului Național Liberal, un vizionar care, alături de ministrul Spiru Haret, ministru în trei guverne PNL, a pus bazele învățământului modern în România.”