De ce Samsung GALAXY S25 NU va fi Ceea ce Asteapta Foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S25 va fi lansat peste nu foarte mult timp, insa iata de ce nu va fi ceea ce asteapta foarte multi dintre fanii companiei Samsung.

De ce Samsung GALAXY S25 NU Ceea Asteapta Multi Fani

Samsung GALAXY S25 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar lansarea sa pentru fanii Samsung din intreaga lume nu mai este chiar atat de departe, asteptarile legate de noul telefon fiind extrem de mari. Din pacate pentru multi fani ai Samsung, se pare ca Samsung GALAXY S25 nu va fi un telefon cu chiar atat de multe schimbari estetice, sau cel putin asta ne spun informatiile venite pana acum de la partenerii companiei.

Samsung GALAXY S25 urmeaza sa aiba un design nu foarte diferit in comparatie cu Samsung GALAXY S24, ceea ce pana la urma nu e tocmai o surpriza uriasa, iar asta pentru ca in ultimii ani compania Samsung a ales sa mearga pe urmele celor de la Apple. In ciuda acestui lucru, se pare ca o veste buna exista, iar asta deoarece Samsung GALAXY S25 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.36 inch, fata de 6.2 inch in cazul seriei S24.

De ce Samsung GALAXY S25 NU va fi Ceea ce Asteapta Foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S25 cu un ecran mai mare ar bucura extrem de multa lume, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt uriase de la noile telefoane, dar cei de la Samsung incep sa se gandeasca mai mult la profit decat la concurenta cu Apple. Asta inseamna si ca la nivel global, ar urma sa fie folosite procesoarele Exynos 2500 in mai multe zone pentru Samsung GALAXY S25, decat chip-urile Qualcomm, ceea ce este o veste proasta.

Samsung GALAXY S25 ar putea fi deasemenea si ceva mai scump decat modelele care sunt la vanzare in momentul de fata, iar asta pentru ca aceste schimbari vor impune o ajustare a costurilor de productie si nu numai. Desigur ca tot clientii care sunt interesati de Samsung GALAXY S25 vor trebui sa suporte aceste diferente, iar pentru noi toti vestile nu sunt unele chiar atat de bune, din pacate.

Samsung GALAXY S25 ar urma sa fie lansat undeva prin luna februarie a anului 2025, deci vom afla cu siguranta si mai multe dintre schimbari pana atunci, dar ramane sa vedem cate dintre ele vor fi bune, sau nu.