Surprinzator Anunt Oficial ELECTRICA de ULTIMA ORA, in Atentia a Milioane de Romani

Electrica a facut un surprinzator anunt oficial de ultim moment pentru milioane de clienti din toata Romania, ce ne transmite compania acum.

Surprinzator Anunt Oficial ELECTRICA ULTIMA ORA Atentia Milioane Romani

Electrica, binecunoscuta companie de energie de la care aproape 4 milioane de romani primesc electricitate in fiecare zi, surprinde cu un anunt oficial de ultima ora al CEO-ului sau, facut in cursul zilei de ieri. Mai exact, CEO-ul Electrica a vorbit in cadrul unei conferinte despre folosirea inteligentei artificiale pentru administrarea retelelor energetice, acest tip de tehnologie fiind folosita tot mai des in mai multe domenii ale vietilor noastre, dupa cum stiti.

Electrica spune ca inteligenta artificiala ar deveni un aliat de nepretuit pentru companii, inclusiv cele din domeniul energetic, iar asta deoarece ele au capacitatea de a revolutiona modul in care sunt gestionate ele. Conform celor de la Electrica, inteligenta artificiala re capacitatea de a spori eficienta operationala a retelelor de energie, asigurand is un echilibru pe piata, ceea ce e posibil, daca ne gandim pana la urma ca e vorba despre un software.

Surprinzator Anunt Oficial ELECTRICA de ULTIMA ORA, in Atentia a Milioane de Romani

Electrica spune deasemenea ca folosind inteligenta artificiala pot fi gestionate mult mai bine consumul si cererea de electricitate in Romania, ceva ce poate aduce beneficii extrem de mari pentru un numar serios de oameni. Exista multiple situatii in care inteligenta artificiala ar putea fi extrem de benefica pentru a imbunatati orice fel de servicii, nu doar cele de energie, astfel ca mesajul pe care Electrica il transmite nu ar trebui sa surprinda pe cineva acum.

Electrica vrea sa tina pasul cu evolutiile in domeniul tehnologic si e foarte posibil ca alte companii de energie sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a-si gestiona mai bine serviciile pe care le ofera clientilor. Desigur ca Electrica nu ofera detalii despre modalitatile prin care inteligenta artificiala poate fi efectiv folosita pentru a imbunatati serviciile pe care le ofera, astfel ca din acest punct de vedere, ramane sa aflam mai multe in viitor, probabil.

Electrica nu are deocamdata informatii pe undeva cu privire la modul in care foloseste inteligenta artificiala in cadrul serviciilor pe care ni le ofera, deci ramane doar sa vedem daca le va oferi la un moment dat.