Formula 1: Declaratiile de ULTIM MOMENT Oficiale de la Lewis Hamilton dupa Canada GP

Formula 1 il are in atentie pe Lewis Hamilton, care a facut o serie de dclaratii de ultim moment dupa dezamagirea din cadrul Canada GP, de ieri.

Formula 1 Declaratiile ULTIM MOMENT Oficiale Lewis Hamilton Canada GP

Formula 1 a avut in cursul zilei de ieri desfasurata o noua cursa foarte importanta, iar asta pentru ca in Canada s-a desfasurat Marele Premiu de la Montreal, iar in cadrul sau am avut parte de o dezamagire noua de la Lewis Hamilton, pilotul britanic ratand podiumul, in favoarea coechipierului sau de la Mercedes, George Russell.

Formula 1 il tine deocamdata departe pe Lewis Hamilton de victoriile pe care le asteapta, insa in ciuda dezamagirii sale vis-a-vis de aceasta cursa, britanicul a reusit totusi una dintre cele mai bune curse din 2024, daca nu chiar cea mai buna, insa desigur ca el isi doreste foarte mult sa obtina victorii, iar ele deocamdata cam lipsesc.

Formula 1 continua in perioada urmatoare cu multe curse importante, Lewis Hamilton avand doar o perioada foarte scurta de timp in care va mai participa in competitie pentru Mercedes, pilotul britanic urmand a face trecerea la Ferrari, acolo unde il asteapta un alt monopost, poate mult mai bun decat cel pe care il conduce in momentul de fata.

“Nu sunt cu adevărat diferit. A fost doar în weekend, doar o performanță foarte slabă din partea mea. Ieri, ieri au apărut alte lucruri, dar mai ales eu, și apoi astăzi, doar una dintre cele mai proaste curse pe care le-am condus. Doar multe greșeli, dar desigur, dacă m-aș califica mai bine.

Aș fi fost într-o poziție mult mai bună, așa că este ceea ce este. Mă voi întoarce la planșa de desen. Cred că în acest weekend mașina a fost capabilă să câștige. De aceea nu este un sentiment atât de grozav, dar vom lua punctele și vom continua să ne mișcăm, să încercăm în continuare.”