Masura Oficiala de ULTIM MOMENT a Ministrului Apararii Vizand Soldatii Romani din Tara

Ministrul Apararii vorbeste despre o masura oficiala de ultim moment vizand soldatii romani din toata tara, ce spune Angel Tîlvăr si ce trebuie sa stim.

Masura Oficiala ULTIM MOMENT Ministrului Apararii Vizand Soldatii Romani Tara

Ministrul Apararii transmite astazi un anunt extrem de important cu privire la o realizare oficiala de ultim moment a MApN, iar asta pentru ca Angel Tîlvăr vorbeste mai jos despre unul dintre proiectele de modernizare al unui camin al Statului Major al Fortelor Navale, care a fost renovat pentru ca militarii sa beneficieze de conditii cat mai bune de cazare.

Ministrul Apararii, explica mai jos de ce proiectele de acest gen sunt atat de importante pentru Romania, Angel Tîlvăr dezvaluind faptul ca mai multe proiecte de acest gen sunt in momentul de fata in plina derulare in Romania, deci si mai multi militari se vor bucura de noi conditii de cazare la standarde inalte in locatiile din multiple regiuni ale tarii.

“Aproape 50 de locuri de cazare la standarde moderne sunt disponibile, de săptămâna aceasta, pentru cadrele militare care își desfășoară activitatea în București, în cadrul Statului Major al Forțelor Navale. Căminul Statului Major al Forțelor Navale a fost complet renovat de curând, fiecare unitate de cazare fiind formată din una sau două camere, baie și bucătărie. Astfel de proiecte sunt în derulare în mai multe garnizoane din țară.

Ministerul Apărării Naționale investește în dezvoltarea infrastructurii unităților militare și în modernizarea spațiului de cazare, astfel încât militarii să se bucure de cele mai bune condiții. atului Major al Forțelor Navale, situat în strada Antiaeriană din București. Căminul a fost redeschis după renovarea completă, demarată în luna martie 2022, lucrările fiind realizate sub coordonarea Direcției Domenii și infrastructuri a MApN.

Cu o suprafață construită-desfășurată de 1329 mp, căminul asigură 47 de locuri de cazare la standarde moderne de confort, toate garsonierele și apartamentele fiind complet mobilate și utilate prin grija Grupului de sprijin al Forțelor Navale, dispunând de bucătărie echipată cu aparatura electrocasnică de strictă necesitate și de baie proprie.

În cadrul complexului de cazare a fost amenajat, de asemenea, un spațiu comun utilat cu mașini de spălat și uscătoare de rufe, la dispoziția locatarilor. „Astfel de proiecte, destinate îmbunătățirii condițiilor de muncă și de creștere a calității vieții personalului ministerului nostru și a membrilor de familie sunt în derulare sau în pregătire în multe garnizoane din țară.

Ministerul Apărării Naționale investește nu doar în modernizarea echipamentelor și tehnicii de luptă, dar și în dezvoltarea infrastructurii unităților militare și a spațiilor de cazare, de odihnă și recreere, astfel încât militarii și personalul civil care își desfășoară activitatea în structurile Armatei României să se bucure de cele mai bune condiții”, a declarat ministrul Tîlvăr.”