Romania: Importante Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT cu Sansa Finalizarii Aderarii la Schengen

Romania face o serie de foarte importante anunturi oficiale de ultim moment cu sansa finalizarii aderarii la Schengen, ce masuri sunt asteptate.

Romania Importante Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Sansa Finalizarii Aderarii Schengen

Romania inca incearca sa obtina finalizarea aderarii la Schengen, insa vestile sunt extrem de bune pentru milioanele de romani care asteapta cu nerabdare acest lucru, iar asta pentru ca in baza rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European, procesul ar trebui sa fie sustinut in continuare si tara noastra sa obtina ceea ce isi doreste intr-un final.

Romania s-a bucurat de sustinerea necontenita a PPE, cea mai mare familie politica din Europa, dar si a S&D, pentru finalizarea aderarii la Schengen, iar ambele familii politice au reusit sa obtina scoruri care sa le ofere majoritatea in Parlamentul European, fara a fi nevoie de aliante cu alte familii politice, astfel ca procesul nostru ar trebui sa continue fara probleme.

Romania poate obtine finalizarea aderarii la Schengen in cursul urmatorului an de zile, daca presiunea care a fost pusa pe Karl Nehammer in cursul anului trecut, si in 2024, va continua in lunile urmatoare, mai ales ca avem sustinerea Parlamentului European, ai caror poli de putere nu se vor schimba, astfel ca lucrurile n-ar trebui sa se schimbe in rau pentru noi.

Romania trebuie sa ramana in continuare foarte ferma in cererile sale cu privire la finalizarea aderarii la Schengen si, desigur, sa-si indeplineasca toate obiectivele asumate, iar asta pentru ca doar asa va avea intr-adevar sanse reale de a obtine ceea ce isi doreste din punct de vedere al ridicarii controalelor la granitele terestre, un obiectiv de interes national.

Romania va avea nevoie si de ajutor din interiorul Austriei pentru ca finalizarea aderarii la Schengen sa fie posibila, dar Karl Nehammer va ramane in continuare cancelar, cel putin pana in toamna, cand au loc alegeriparlamentare inclusiv in aceasta tara, asa ca ramane de vazut ce se va schimba dupa acel punct si daca politicianul va mai ramane la conducerea tarii, sau nu.