Windows 11 are Noi Probleme SERIOASE care Frustreaza Lumea, ce Spune Microsoft despre Ele

Windows 11 are noi probleme serioase care frustreaza lumea, iata ce spune compania microsoft despre ele si ce trebuie sa stie milioane de oameni.

Windows 11 Noi Probleme SERIOASE Frustreaza Lumea Spune Microsoft Ele

Windows 11 are tot mai multe probleme, care au primit critici intense din motive variate, build-urile din iunie ale Windows 11 Insider se confruntă cu un bug persistent de consum ridicat de CPU, legat de un serviciu specific. Această problemă a fost raportată inițial de utilizatorul leginmat90 pe 5 iunie 2024, pe forumurile comunității Microsoft, și poate fi rezolvată manual de utilizatori prin dezactivarea Microsoft Cross Device Service.

Din păcate pentru utilizatorii Windows 11 Insider care doresc să folosească Microsoft Cross Device Service, Microsoft nu a lansat încă o soluție. Conform unui raport al Neowin despre un răspuns din Feedback Hub destinat doar Insiders, inginerul Microsoft, Jennifer G, a fost citată spunând: “Apreciem răbdarea dvs., am identificat cauza și lucrăm la o soluție.” cu o săptămână în urmă… dar încă nu a fost lansată nicio soluție.

Windows 11 are Noi Probleme SERIOASE care Frustreaza Lumea, ce Spune Microsoft despre Ele

Se speculează că acest bug a apărut din cauza îmbunătățirilor aduse serviciului Microsoft Cross Device Service din Windows 11, care permite sincronizarea mai ușoară a PC-ului cu telefonul pentru partajarea fișierelor și altele. Suportul pentru Phone Link a fost identificat drept cel mai probabil vinovat, dar și schimbările mai vechi aduse Microsoft Cross Device Service în build-urile Insider din acest an ar putea fi responsabile.

Poate că cei de la Microsoft ar trebui să-și reevalueze prioritățile în dezvoltarea Windows 11. Consumul de până la 10% din CPU al unui sistem în timp ce nu face nimic, concomitent cu preocupările legate de confidențialitate în jurul Recall, nu arată bine. Cu toate acestea, Microsoft continuă să promoveze funcțiile Recall, retrăgându-le totodată din build-ul principal al Windows 11, astfel încât par să nu le pese de folosirea utilizatorilor Insider pe post de cobai.

Cel puțin utilizatorii Windows 10 nu trebuie să-și facă griji pentru toate aceste probleme încă… deși suportul pentru Windows 10 este setat să se încheie cu versiunea 22H2 în 2025. AMD a început deja să renunțe la compatibilitatea cu Windows 10 pentru unele dintre noile sale lansări de procesoare… deci, sperăm ca Microsoft să devină mai receptiv la nevoile utilizatorilor și să ofere ceea ce aceștia doresc, în loc să continue să forțeze funcții pe care nimeni nu le-a cerut. Totuși, atenția Microsoft față de client pare din ce în ce mai mult un vis iluzoriu, pe zi ce trece.