Apple are nevoie de un asemenea accesoriu pentru iPhone (Video)

[youtube]http://youtu.be/eDkIthBjRI8[/youtube]

  Pentru Samsung Galaxy S4 coreenii s-au gandit sa dezvolte un accesoriu pe care cred ca Apple ar trebui sa se gandeasca serios sa il dezvolte si pentru iPhone-urile proprii. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti vedea ca vorbesc despre Samsung Game Pad, un gamepad care le va permite posesorilor de terminale Samsung sa controleze jocurile Android fara a utiliza ecranul tactil. Terminalele Samsung vor putea fi introduse in acel gamepad sau el poate fi conectat de la distanta pentru a permite controlarea unor jocuri pentru care se face streaming spre un TV, iar ideea este foarte buna.

  Pentru viitorii posesori de terminale Android acest accesoriu de 30 – 40$ va reprezenta o metoda foarte buna de a testa noile jocuri Android, problema fiind ca ele vor trebui sa devina compatibile cu gamepad-ul. Din fericire, in cazul Apple lucrurile ar putea fi mai simple, compania putand dezvolta un accesoriu care ar putea fi din start compatibil cu jocurile, insa trebuie putina dorinta. Combinand gamepad-ul si cu posibilitatea de a fac AirPlay streaming spre un Apple TV, cei de la Apple ar putea avea un dispozitiv extrem de atractiv pentru potentialii clienti.

  Desi unii spun ca Samsung se lupta acum cu producatorii de console portabile, in realitate problema este ceva mai complicata, deoarece jocurile pentru console portabile sunt mult mai complexe, desi sunt ceva mai scumpe. Viitorul gaming-ului pe terminale mobile sta in accesorii de acest gen, insa daca ele vor revolutiona aceasta industrie ramane de vazut.