geohot se retrage

Ieri am scris un articol in care va anuntam ca geohot e dezamagit de stadiul in care a ajuns comunitatea iPhone si ca se va gandi daca va mai scoate sau nu o solutie de jailbreak/decodare. Ei bine astazi geohot a anuntat oficial ca se retrage din scena jailbreaking-ului, si-a “pus” blogul pe privat, adica doar personale invitate de el il pot vedea si cu asta a spus la revedere comunitatii iPhone. geohot a fost, si inca este, unul dintre cei mai buni hackeri din comunitatea iPhone, a facut foarte multe pentru comunitate si poate va mai face in continuare din umbra.

Pana una alta le-a sugerat tuturor celor care asteapta o solutie de jailbreak sa il urmareasca pe Twitter pe un anume Mike Cohen, insa nu pot sa imi dau seama daca a vorbit serios sau e doar o “gluma” de-a lui. Cam atat a fost cu geohot, a ajutat foarte multa lume insa caracterul sau a lasat si inca lasa de dorit, dar cine stie poate il vom vedea din nou cu vreo surpriza.

i was just having fun but some people had to take this all way too seriously. it’s just a phone, and it isn’t much fun anymore.

my bio isn’t “iPhone hacker” it was just something i did occasionally when i was bored. seriously, i think many of you care way more than me

it was a cool ride, and i’ve learned a lot about a lot. perhaps one of these days i’ll do a more formal goodbye.