iPhone 4 – cel mai bun smartphone de pe piata?

Asta ne spune site-ul Consumer Reports, da acelasi care nu ne poate recomanda sa cumparam un iPhone 4 datorita problemelor cu semnalul, dupa ce a facut cateva teste intre iPhone 4 si celelalte smartphone-uri high-end de pe piata la ora actuala. iPhone 4 a reusit sa adune 76 puncte dintr-un total de 100  in testele facute de cei de la Consumer Reports, insa daca nu ar fi avut probleme cu semnalul probabil ar fi adunat mult mai multe puncte plus ar fi castigat o recomandare drept telefonul care merita achizitionat in momentul de fata.

Telefonul a primit note mari pentru design, ecran, FaceTime, camera,etc insa a pierdut puncte din cauza calitatii trimiterii mesajelor si a convorbirilor datorita problemelor cu semnalul. Problemele astea cu semnalul vor cauza mari gauri in vanzarile Apple, sunt sigur ca foarte multa lume se gandeste de 2 ori inainte sa achizitioneze un iPhone 4 deoarece nimeni nu doreste sa ajunga in situatia de a nu putea folosi functia principala a iPhone : telefonia. Pana una alta Apple tace si nu face nimic, au spus ca vor scoate un software update pentru a remedia problema cu semnalul insa va fi doar un “fix” estetic care va afisa mai multe bare de semnal si cam atat deoarece atingerea partii din stanga jos a telefonului va duce in continuare la pierderea semnalului.

2 COMENTARII

  1. pot sa te contrazic cu privire la vanzarile iphone4, acestea sigur vor ramane constant bune, in ciuda pb cu semnalul, sunt destui care-l cumpara ca arata bine, e trendy, cool, etc., si nu ma refer doar la romani…