iPhone 5S – o lista de specificatii apare pe internet, prezinta noul buton Home, detalii despre design, o baterie mai buna si hardware

  Dupa atatea imagini cu carcase si ambalaje, iata ca astazi au aparut pe internet si imagini in care vedem ceea ce pare a fi o lista completa de specificatii ale terminalului iPhone 5S. De la bun inceput observam ca ea prezinta un nou buton Home, un dual-flash LED pentru camera, un chip A7 si exact aceleasi dimensiuni pentru carcasa. Camera terminalului va avea aperture 2.0, fata de 2.4 cat are iPhone 5, si va fi capabila sa filmeze in format 1080p cu pana la 120 de frame-uri pe secunda, acelasi framerate fiind disponibil si pentru inregistrarile video facute cu camera frontala.

  Continuand, lista de specificatii ne spune ca iPhone 5S va avea o autonomie mai buna, cu aproximativ 25 de ore de standby in plus, ne spune ca el suporta exact aceleasi retele precum iPhone 5, iar in final vom avea o noutate in ceea ce priveste castile. Ecranul urmeaza sa aiba aceeasi dimensiune de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640, insa din pacate nu stim ce se ascunde in interiorul chip-ului A7, dar macar avem confirmarea ca el va fi implementat in terminal, deci probabil vorbim despre un procesor dual-core ceva mai rapid.

  Desi lista de specificatii ajunge in fata ochilor nostri pe cai neoficiale, ea pare a fi destul de reala si ca sa fiu sincer, cred ca acestea sunt singurele schimbari hardware pe care Apple ni le pregateste. Nu uitati ca maine seara incepand cu ora 19:30 va astept sa discutam despre tot ceea ce urmeaza Apple sa prezinte si eventual sa vizionam un feed LIVE de la eveniment.