iPad Air ajunge la iDevice.ro!

  In cursul acestei dimineti, iPad Air a fost lansata oficial in Romania, noua tableta a celor de la Apple fiind disponibil la cativa parteneri locali din tara noastra. Multumita celor de la Orange Romania, am ocazia de a ma juca putin cu noul produs Apple in zilele urmatoare, iar voi sa aflati parerea mea despre el. Dupa cum puteti vedea si din poze, am primit versiunea argintie cu panou frontal alb si pot sa va spun ca ea arata grozav, dar oare ce iDevice alb al celor de la Apple nu arata bine?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jQJgIIDFoBk[/youtube]

  Tableta este subtire, mult mai subtire decat iPad 3-ul pe care-l am acasa, este mult mai usoara decat vechea tableta, are difuzoare stereo, are butoane cu un design diferit si sertarul SIM repozitionat, probabil pentru a permite reducerea grosimii. Primul lucru care te uimeste la iPad Air este greutatea, tableta fiind mult mai usor de tinut intr-o singura mana pentru inregistrarea de poze sau de filme, iar mai jos aveti cateva mostre pentru ceea ce este camera capabila sa faca.

  Sunt placut impresionat de iPad Air, si ramane sa va povestesc mai multe intr-un review. Daca sunteti interesati de iPad Air, ei bine o puteti achizitiona de la Orange Romania la un pret standard mai mic decat cel al restului partenerilor Apple, dar si decat cel al Apple Store-urilor europene.