Apple anunta inregistrarea unui record de vanzari in App Store pentru luna iulie

App Store - iDevice.ro

  Luna iulie a acestui an a fost cea mai profitabila din istoria App Store-ului conform companiei Apple, incasarile fiind atat de mari incat Tim Cook a anuntat realizarea prin intermediul contului sau Twitter. Oferind un set limitat de detalii catre publicatia CNBC, compania Apple a confirmat faptul ca un numar record de clienti au facut tranzactii in luna iulie a acestui an, anuntul venind intr-o perioada in care actualele iDevice-uri se apropie de finalul anului de disponibilitate pe piata.

Apple’s app store saw record-setting revenue numbers in July, the company told CNBC. The Cupertino-based company also said that its app store saw a record number of customers making transactions that month.

  Anuntul este cu atat mai important cu cat vorbim despre o perioada in care compania Apple nu a lansat vreun produs nou si nu atrage chiar atat de multa atentie asupra sa, App Store-ul reusind totusi sa genereze venituri record. Din pacate nu avem detalii acum despre realizarea celor de la Apple, insa Tim Cook va vorbi cu siguranta despre ea in toamna acestui an in cadrul prezentarii iPhone 6.