Conferinta Apple 9 septembrie – ce vom vedea?

apple 9 septembrie

  Aseara compania Apple a anuntat o conferinta pe data de 9 septembrie printr-o invitatie trimisa unui numar foarte mare de jurnalisti de pe glob, ea fiind organizata in locatia in care Apple a prezentat primul sau Mac in urma cu 30 de ani. Un zvon aparut cu doar o zi inaintea trimiterii invitatiilor a sugerat faptul ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch (iPhone 6), iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch (iPhone 6L) si iWatch vor fi prezentate atunci, insa Apple nu a facut vreo referire cu privire la ele.

  Avand in vedere informatiile contradictorii aparute in ultimele luni de zile, este cat se poate de clar ca vom vedea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch in aceasta conferinta impreuna cu iWatch, insa prezenta iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ramane discutabila. Separat de aceste doua produse hardware, Apple va face o noua prezentare a iOS 8 impreuna cu functiile speciale ce vor fi oferite pentru iPhone 6 si iWatch, plus alte functii care au fost mentinute secrete pana acum si sunt disponibile pentru iDevice-urile vechi.

  Special pentru iOS 8, Apple va pune accent pe HealthKit si HomeKit, va face o noua prezentare pentru limbajul de programare Swift si va invita companii sa prezinte diverse aplicatii dezvoltate in baza lor. In final Apple va anunta preturile de vanzare ale noilor iDevice-uri, datele de lansare pentru ele, dar si data de lansare a iOS 8, conferinta fiind dedicata exclusiv prezentarilor si nu lansarii vreunul produs. Ceea ce ar putea lansa totusi Apple este iOS 8 GM.

  Acestea fiind spuse, va astept pe data 9 septembrie incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.