iPhone 6 si iPhone 6 Plus stabilesc un nou record de vanari umilind smartphone-urile concurente

  In doar o singura zi de precomenzi, iPhone 6 si iPhone 6 Plus s-au comandat in 4 milioane de exemplare in 9 tari de pe glob, compania Apple anuntand totul in cursul zilei de ieri. Facand o comparatie cu anii trecuti, numarul de precomenzi a fost dublu fata de cel inregistrat in cazul iPhone 5 si de 4 ori mai mare decat cel inregistrat in cadrul iPhone 4, sau al tabletelor iPad 3, ori iPad Mini si iPad 4.

  Daca ne uitam totusi la o comparatie cu terminalele Samsung Galaxy S4 sau Samsung Galaxy S5, lucrurile sunt complet diferite, diferenta fata de ele fiind enorma, in ciuda promovarii facute de catre compania coreeana. Practic excluzand China Apple a reusit sa vanda intr-o zi mai multe iPhone-uri decat competitorii sai in cateva saptamani de zile, sau chiar luni, daca ne uitam la alte brand-uri in afara celor de la Samsung.

  Nu cred ca se astepta cineva ca Apple sa vanda atat de multe unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus in doar o singura zi de disponibilitate si weekend-ul lansarii ar trebui sa ne aduca noi recorduri in ceea ce priveste vanzarile.