iOS 8 – iOS 8.1.1 – iata cum rezolvi unele probleme Wi-Fi

iOS 8.1.1 iDevice.ro  iOS 8.1.1 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple si in ciuda numeroaselor imbunatatiri implementate pentru el, din pacate se pare ca nu rezolva o problema extrem de deranjanta pentru multi utilizatori. Vorbesc desigur despre problemele Wi-Fi pe care unele terminale le au in continuare si care ar putea avea o rezolvare destul de simpla, insa numai pentru anumiti utilizatori. Aceasta rezolvare va duce la o accesare mai rapida a paginilor web deoarece veti schimba DNS-ul utilizat si terminalele vor recunoaste mai rapid serverele care gazduiesc website-urile, dar nu va rezolva probleme de deconectare de la punctele de acces, etc.

Rezolvare probleme Wi-Fi iOS 8 si iOS 8.1.1

  Trucul este unul destul de simplu si implica accesarea meniului Settings>Wi-Fi, Configurari>Wi-Fi, apasarea i-ului incercuit din dreptul retelei la care sunteti conectati si inlocuirea cifrelor din dreptul campului DNS cu acestea: 8.8.8.8, 8.8.4.4. Noul DNS este cel al Google si trucul poate fi util inclusiv pentru calculatoarele care au probleme cu accesarea rapida a paginilor web, asta deoarece serverele DNS ale Google pot rezolva mult mai rapid un domeniu sau o adresa IP pentru a va conecta mai rapid la serverul care gazduieste pagina web pe care incercati sa o accesati.

  Daca aveti probleme cu Wi-Fi in iOS 8.1.1 va recomand sa incercati trucul si sa imi spuneti daca ele le-a rezolvat sau nu.