iOS 9 – problema apelurilor telefonice

iOS 9 problema apeluri telefoniceiOS 9 are o mica problema privind apelurile telefonice in curs de primire, dar problema nu este nici pe departe noua, ea regasindu-se si in vechile versiuni ale sistemului de operare iOS pentru terminalele iPhone lansate in trecut.

Mai exact, pe iPhone 6S Plus cu iOS 9.0.2 instalat fara a folosi un backup vechi intampin in dese ocazii imposibilitatea de a accepta un apel telefonic deoarece butonul nu poate fi glisat in LockScreen, ecranul de blocare, pentru a primi acel apel telefonic de la interlocutor.

Desigur ca problema exista doar atunci cand terminalele sunt blocate deoarece doar atunci aveti afisat acest slider pentru deblocarea terminalelor iPhone cand primiti un apel telefonic, iar acelasi lucru l-am intalnit inclusiv in iOS 8 in foarte multe randuri pe iPhone 6 Plus.

iOS 9 – problema apelurilor telefonice

Problema a aparut din senin zilele trecute, la o saptamana dupa ce am instalat iOS 9.0.2 pe terminal si desigur ca pentru ea nu exista o rezolvare clara deoarece nici in cazul iPhone 6 Plus nu am putut-o rezolva, chiar daca acolo o intalneam in general in build-urile beta.

Nu pot sa inteleg cum testeaza inginerii Apple terminalele iPhone de asemenea buguri nu sunt rezolvate inainte ca o versiune majora a iOS sa fie oferita utilizatorilor si asta deoarece acceptarea unui apel telefonic devine o adevarata lupta de a convinge sliderul de deblocare sa recunoasca interactiunea.

Desigur ca nu sunt singurul care intampina asemenea probleme cu acceptarea apelurilor telefonice pe terminalele iPhone care ruleaza iOS 9 si desigur ca nu vor fi ultimul care are aceasta problema, insa compania Apple nu pare dispusa sa o rezolve in vreun fel prea curand.

Nu va intreb daca ati intalnit problema, pentru ca stiu ca si multi dintre voi sunteti afectati de catre ea, dar va spun ca o rezolvare nu exista si ca trebuie sa aveti foarte multa rabdare pentru ca Apple sa isi rezolve lucrurile.