HTC A9 – noi imagini cu clona iPhone 6S

HTC A9 clona iPhone 6 1HTC A9 sau HTC Aero este o clona a iPhone 6 produsa de catre compania HTC si uitandu-va la imaginile acestui articol veti intelege de ce exista foarte multe puncte similare intre smartphone-urile lansate de catre cele doua companii pe piata.

Daca numesc HTC A9 drept o clona iPhone 6, atunci HTC A9 poate fi numit si o clona iPhone 6S deoarece smartphone-urile Apple arata identic, iar terminalul celor de la HTC are foarte multe pucnte similare in design cu ambele dispozitive ale celor din Cupertino.

HTC A9 este, exact precum Samsung Galaxy S6, unul dintre terminalele care au design extrem de similar cu iPhone 6 sau iPhone 6S, ele fiind produse de catre un producator de smartphone-uri high-end, insa dispozitivul nu este promovat ca unul facand parte din aceasta categorie, ci precum unui din categoria mid-end.

Exact precum in cazul iPhone 6 sau iPhone 6S, HTC A9 pare sa aiba o carcasa din metal cu benzi care o separata in trei parti distincte, camera fiind totusi pozitionata in partea centrala impreuna cu flash LED-ul, lucru pe care nu il vedem si la terminalele celor de la Apple.

HTC A9 clona iPhone 6 2

Spre deosebire de iPhone 6S si iPhone 6, HTC A9 are butoanele de volum si butonul Power pozitionate in partea dreapta a carcasei, iar la baza portul audio si difuzorul sunt plasate in parti opuse celor existente pentru terminalele celor din Cupertino, dar asemanarile exista.

Desi am vazut diverse clone iPhone 6 sau iPhone 6S produse de catre companii chinezesti de care nimeni nu a auzit, acum vedem una facuta de catre taiwanezii de la HTC, o companie de prestigiu, dar o companie cu probleme financiare extrem de dificile de cativa ani.

HTC A9 clona iPhone 6 3

HTC A9 va fi prezentat de catre compania HTC in data de 20 octombrie in cadrul unei conferinte de presa, insa ramane de vazut cat de mult va putea ajuta compania HTC sa revina pe “drumul cel bun” in ceea ce priveste profitul.

HTC A9 clona iPhone 6 4