iPad este cel mai dorit cadou de Craciun

iPad cel mai dorit cadou CraciuniPad este cel mai dorit cadou de Craciun de catre americani, un studiu derulat in SUA de catre unul dintre cei mai mari retaileri locali dezvaluind ceea ce isi doresc americanii pentru, probabil, cea mai importanta sarbatoare a anului.

Dupa cum puteti vedea din lista de mai jos, tableta iPad a celor de la Apple ocupa prima pozitie in fata castilor Bose QuietComfort 25 si a MacBook-ului, pe pozitia a patra fiind plasat un televizor Samsung 4K cu diagonala de 48 inch, pe pozitia a cincea fiind plasat un televizor Sharp.

Separat de iPad si MacBook, in top gasim pe pozitia a 12-a Apple Watch, ceasul inteligent al celor de la Apple fiind pozitionat acolo in ciuda faptului ca a fost lansat pe piata abia in luna aprilie si nu face parte dintr-o categorie de produse care sa fie chiar atat de populara..

In general produsele Apple au fost mereu in preferintele americanilor, iar topul nu a avut in vedere smartphone-urile, altfel iPhone 6S ar fi fost cu siguranta plasat inaintea tabletei iPad in top, dar chiar si in lipsa sa cei din Cupertino sunt prezenti cu 3 produse in top.

  1. iPad
  2. Bose QuietComfort 25 Noise Cancelling Headphones
  3. MacBook
  4. Samsung 48” Smart 4K Ultra HD TV
  5. Sharp 43” Smart HDTV with Roku
  6. Microsoft Surface
  7. Bose SoundLink Mini Bluetooth Speaker II
  8. Fitbit Charge HR Heart Rate and Activity Tracker
  9. Samsung Galaxy Tab S2
  10. Dyson V6 Absolute Bagless Cordless Vacuum
  11. Vizio 43” Smart 4K Ultra HD TV
  12. Apple Watch
  13. SONOS PLAY:1 Wireless Speaker
  14. iRobot Roomba Vacuum Cleaning Robot
  15. GoPro HERO4 Action Camera

Conform celor de la Best Buy, studiul a fost realizat pe 2000 de persoane de pe taramul american, asa ca ramane sa va decideti singuri cat de reprezentativ este.