iOS 9.2 jailbreak este deja in dezvoltare

iOS 9.2 jailbreak dezvoltareiOS 9.2 jailbreak este deja in dezvoltare, echipa de hackeri Pangu anuntand ca planurile sale pentru inceputul anului 2016 au in prim-plan lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 9.2.

Hackerii au afirmat ca nu pot garanta lansarea in preajma Craciunului, asa cum s-a intamplat in alti ani cu alte solutii de jailbreak, insa este clar ca in luna ianuarie vom avea o solutie de iOS 9.2 jailbreak disponibila pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile.

Pangu Team este echipa controversata de hackeri care a furat exploit-urile altor hackeri pentru a lansa solutii de jailbreak in trecut si din pacate s-a descoperit ca in unele cazuri prelua date personale ale utilizatorilor, asa ca stiti ce va asteapta cu iOS 9.2 jailbreak.

Chiar si asa, foarte multa lume asteaptao solutie de iOS 9.2 jailbreak in momentul de fata pentru ca au trecut deja mai bine de 2 luni din momentul lansarii solutiei de jailbreak pentru iOS 9.0.x, iar iOS 9.1 nu a avut parte de un program care sa ne permita sa facem jailbreak.

Cand se lanseaza iOS 9.2 jailbreak

Dupa cum va spuneam mai sus, o solutie de iOS 9.2 jailbreak va ajunge cel mai probabil la inceputul anului 2016, insa daca hackerii chinezi reusesc sa rezolve totul rapid, atunci ne-am putea bucura de ea inclusiv in preajma Craciunului, sau inaintea finalului de an.

Daca Pangu Team lucreaza la o solutie de iOS 9.2 jailbreak, atunci este foarte posibil ca TaiG sa aiba o versiune proprie in dezvoltare, insa de la aceasta a doua echipa de hackeri deocamdata nu avem detalii cu privire la eventualele planuri pentru jailbreak iOS 9.2.

Acestea fiind spuse, daca asteptati cu nerabdare iOS 9.2 jailbreak, ei bine vestile sunt foarte incurajatoare, iar pe masura ce apar informatii noi in legatura cu dezvoltarea acestui software, aici veti gasi toate noutatile si detaliile despre el.