iOS 9.2 vs iOS 9.2.1 public beta 2 – testul performantelor

iOS 9.2 vs iOS 9.2.1 public beta 2 performanteiOS 9.2.1 public beta 2 a fost lansat de catre compania Apple cu doar doua zile in urma, cei din Cupertino oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a incerca noua versiune a sistemului lor de operare fara vreun efort foarte mare.

Apple evita sa mentioneze care sunt schimbarile oferite pentru iOS 9.2.1 public beta 2 sau orice alta versiune beta ori public beta a iOS 9.2.1, insa se pare ca performantele acestor build-uri ar fi ceva mai bune decat cele oferite de catre iOS 9.2.

In clipurile video de mai jos veti vedea iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S cu iOS 9.2 si iOS 9.2.1 public beta 2 instalate si comparate pentru a ni se arata care sunt performantele lor, noua versiune a sistemului de operare parand sa aiba un usor avantaj.

Desi pe iPhone-urile mai noi diferentele in performante intre iOS 9.2 si iOS 9.2.1 public beta 2 sunt minore, in cazul iPhone 4S lucrurile stau complet diferit, noua versiune a iOS oferind performante simtitor mai bune pentru utilizatori, lucru extrem de imbucurator.

Daca sunteti curios, aici v-am spus cum instalati iOS 9.2.1 public beta 2.