Fat Battery creste de 4 ori capacitatea bateriei iPhone

Daca nu esti multumit de capacitatea de stocare a energiei pe care o ofera bateria terminalelor iPhone, ei bine un american s-a gandit ca Fat Battery ar putea fi solutia pentru tine, produsul sau inmagazinand de pana la 4 ori mai multa energie decat bateria normala a unui iPhone.

Fat Battery este practic o baterie gandita pentru a o inlocui pe cea implementata de catre compania Apple in terminalele sale iPhone, ea avand o capacitate mult mai mare, dar ocupand in acelasi timp si mai mult spatiu in dispozitivele noastre.

Pentru ca ideea din spatele Fat Battery sa poata fi pusa in practica, utilizatorul trebuie sa inlocuiasca bateria normala a terminalului sau cu Fat Battery, aceasta venind la pachet si cu o carcasa speciala care o face sa arate relativ normal pe iPhone.

Desigur ca utilizarea Fat Battery implica si renuntarea la garantia terminalului, creatorii proiectului oferindu-le totusi americanilor o alternativa intr-o companie specializata pe repararea de telefoane mobile, ea oferind gratuit garantie pentru clientii Fat Battery.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=213&v=koRiuyVh_JU

Montand aceasta baterie, greutatea unui iPhone 6S creste de la 143 de grame la 238 de grame, deci cu 95 de grame, insa macar va veti putea folosi terminalele pentru 4 – 5 zile fara probleme cu o singura incarcare.

Fat Battery a strans in 4 zile banii necesari pentru a intra in productie si probabil va obtine suma totala de care are nevoie pentru a fi lansata.