iPhone 7S – ecran OLED curbat, carcasa din sticla si revitalizarea iPhone 4

2017 este anul in care compania Apple va aduce schimbari majore pentru linia sa de terminale iPhone, un analist cu informatii valide, in trecut, despre produsele americanilor afirmand ca anul viitor ne astepta surprize importante pentru terminalele iPhone.

Conform lui, compania Apple nu va lansa un iPhone cu carcasa ceramica, ci in schimb va folosi din nou sticla pentru carcasa terminalelor sale, asa cum se intampla in cazul iPhone 4, cei de la Apple dorind sa revitelizeze un design extrem de popular.

iPhone 7S va avea ecran curbat conform acestui analist, carcasa sa fiind facuta in totalitate din sticla curbata, marginile laterale urmand a fi fabricate dintr-un aluminiu usor, Apple regandind complet dimensiunile si forma carcasei pentru a reduce grosimea marginilor laterale si a face telefonul mai confortabil la utilizare.

Un iPhone 7S cu ecran AMOLED de 5.8 inch este deasemenea testat de catre Apple, insa dimensiunile sale ar urma sa fie mai mici decat cele ale iPhone 6S Plus, iar daca Apple va avea suficient de multe ecrane de aceasta dimensiune, ar putea renumita complet la linia de iPhone-uri cu ecrane de 5.5 inch.

We expect the 2017 new iPhone model to adopt a structural design similar to that of iPhone 4/ 4s, meaning it will be equipped with glass on both the front and back sides, and a metal frame surrounded the edges. The difference is that the new model will likely come with a curved screen and curved glass casing, with other important features including a 5.8-inch AMOLED display, wireless charging, and more biometric recognitions (facial or iris). Given the curved design, the new model may look smaller than an existing 5.5-inch iPhone.

In 2017 iPhone 7S va avea incarcare wireless si un sistem de recunoastere faciala sau scanare a retinei, compania Apple dorind sa le ofere utilizatorilor securitate imbunatatita pentru protejarea datelor stocate in terminale si efectuarea de plati mobile.

In ceea ce priveste iPhone 7, se pare ca design-ul va fi extrem de similar cu cel folosit in iPhone 6S, el urmand a fi lansat fara un port audio si urmand a avea o carcasa mult mai subtire, insa schimbarile majore de design sunt pastrate pentru anul 2017.