iOS 10 concept prezinta multe functii ce ar trebui oferite de Apple

Un concept foarte interesant pentru iOS 10 a fost publicat in cursul aceste seri, el prezentand o multitudine de schimbari pe care compania Apple le-ar putea face pentru utilizatorii din lumea intreaga in ideea de a le oferi o functionalitate grozava.

Conceptul ne arata cum ar putea fi personalizat Control Center de catre utilizatori prin rearanjarea iconitelor sau cu interactiune facuta prin aplicatii terte, cum ar putea comunica mai eficient Siri cu aplicatii terte si cum ar putea fi aplicata o tema de noapte peste intreaga interfata.

Separat de acestea avem imbunatatiri pentru sistemul care afiseaza preview-uri din aplicatia mesaje, un sistem mai bun de a alege documente pentru stocare in iCloud Drive si schimbari care ar putea face sistemul Split View mai util pe tabletele iPad.

V-am spus ieri cand se lanseaza iOS 10, insa deocamdata nu am aflat din vreun zvon ce functii noi ne-ar putea oferi compania Apple prin oferirea sa, asa ca sunt curios ce parere aveti voi despre acest concept.