Camera duala si iPhone 7 Plus cu 256 GB au fost dezvaluite

Nicio zi fara vreun zvon legat de iPhone 7 Plus, cam acesta pare sa fie motto-ul asiaticilor care incearca sa ne dezvaluie viitorul smartphone Apple inaintea lansarii, iar astazi vedem camera duala si un modul de 256 GB spatiu de stocare pentru noul terminal.

Camera duala a iPhone 7 Plus a mai aparut in imagini acum cateva saptamani si este cat se poate de clar ca Apple va oferi o asemenea componenta in terminalele sale, deci nu mai exista vreun dubiu cu privire la ceea ce vom avea disponibil pentru inregistrarea de poze sau video.

Noutarea majora de astazi are legatura cu faptul ca Apple va lansa un iPhone 7 Plus 256 GB, noua optiune de spatiu de stocare fiind imprumutata de la tabletele iPad Pro, acestea avand in momentul de fata atat de mult spatiu de stocare oferit de catre Apple.

In imaginea de mai jos vedeti camera duala si trei module de stocare, unul de 16 GB, unul de 64 GB si unul de 256 GB, cel actual de 128 GB urmand a fi inlocuit de unul nou care ofera spatiu dublu de stocare la acelasi pret perceput de catre compania Apple.

camera duala 256 GB iPhone 7

Marea dezamagire sta totusi in faptul ca Apple va lansa iPhone 7 Plus cu 16 GB spatiu de stocare, asta desj inca de anul trecut au aparut foarte multe plangeri ale celor care au cerut ca Apple sa renunte la acest spatiu de stocare redus pentru terminalele sale.

Din pacate cei din Cupertino se incapataneaza sa lanseze noi terminale iPhone cu 16 GB spatiu de stocare, inregistrare 4K si lipsa optiunii de a extinde spatiu de stocare prin conectarea unui card microSD, asa cum ofera toti producatorii Android.

Concluzionand, iPhone 7 Plus care camera duala si va fi disponibil in versiuni cu 16 GB, 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, sau cel putin asta ne spune acest zvon.