Camera duala si iPhone 7 Plus cu 256 GB au fost dezvaluite

Nicio zi fara vreun zvon legat de iPhone 7 Plus, cam acesta pare sa fie motto-ul asiaticilor care incearca sa ne dezvaluie viitorul smartphone Apple inaintea lansarii, iar astazi vedem camera duala si un modul de 256 GB spatiu de stocare pentru noul terminal.

Camera duala a iPhone 7 Plus a mai aparut in imagini acum cateva saptamani si este cat se poate de clar ca Apple va oferi o asemenea componenta in terminalele sale, deci nu mai exista vreun dubiu cu privire la ceea ce vom avea disponibil pentru inregistrarea de poze sau video.

Noutarea majora de astazi are legatura cu faptul ca Apple va lansa un iPhone 7 Plus 256 GB, noua optiune de spatiu de stocare fiind imprumutata de la tabletele iPad Pro, acestea avand in momentul de fata atat de mult spatiu de stocare oferit de catre Apple.

In imaginea de mai jos vedeti camera duala si trei module de stocare, unul de 16 GB, unul de 64 GB si unul de 256 GB, cel actual de 128 GB urmand a fi inlocuit de unul nou care ofera spatiu dublu de stocare la acelasi pret perceput de catre compania Apple.

camera duala 256 GB iPhone 7

Marea dezamagire sta totusi in faptul ca Apple va lansa iPhone 7 Plus cu 16 GB spatiu de stocare, asta desj inca de anul trecut au aparut foarte multe plangeri ale celor care au cerut ca Apple sa renunte la acest spatiu de stocare redus pentru terminalele sale.

Din pacate cei din Cupertino se incapataneaza sa lanseze noi terminale iPhone cu 16 GB spatiu de stocare, inregistrare 4K si lipsa optiunii de a extinde spatiu de stocare prin conectarea unui card microSD, asa cum ofera toti producatorii Android.

Concluzionand, iPhone 7 Plus care camera duala si va fi disponibil in versiuni cu 16 GB, 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, sau cel putin asta ne spune acest zvon.

22 COMENTARII

  1. Eu as produce iPhone cu 4GB si cu 8GB spatiu de stocare si le-as vinde mai ieftin decat cel cu 16GB. Sunt sigur ca multi de genul “vreau dar nu pot” si-ar cumpara.
    Problema nu e spatiul de stocare mic, din moment ce exista varianta de 128GB sau 256GB, problema sunt banii. Oamenii nu vor sau nu pot plati pretul celui de 128GB. Vor un iPhone cu capacitate mare de stocare la pretul celui de 16GB, asta e tot.

  2. Cea mai mare prostie pe care o face apple de foarte mult timp! Sunt fan apple de la iphone 3 in sus leam avut toate dar 16gb este prea putin, daca sunt asa egoisti la bani sa puna dracului un slot de card daca se uita la 10 dolari cat e difernta la un cip de 64gb, iar mai rau este ca toti operatori de telefonie incearca sa bage pe gat varianta de 16gb, de ceva vreme apple merge tot in jos, si un iphone 7 fara schimbare de design o sa piarda multa lume, o sa raman la un 6s de 64 pana o sa realizeze cata lume pierde apple

  3. #unisex nu este vorba de bani, este vorba de spatiu care este prea putin si majoritatea nu stiu asta cand cumpara un iphone, dar apple cunoaste problema, daca un iphone de 64gb are din start mai putin cu 8gb si ai doar 56gb disponibil, crezi ca se poate un iphone cu 4-8gb? Capacitatea se pierde in doua feluri din start, 64gb no sa fie nici o data 64 ca o sa fie mai putin, dupaia mai este spatiul ocupat de soft care cu cat este updatat mai mult cu atat ocupa mai mult si pierzi mai mult

  4. Mai oameni buni…. Nici acum nu va-ti trezit?
    Nu vor face iphone de 8 sau 32 de gb din start!
    Vor face de 16 gb ca sa oblige clientii sa isi cumpere de 64 de gb! Din start cine a mai avut iPhone … Stie ca cel de 16 e la limita( acum…)
    Un joc un program… 2,3 poze ,2 filmari … Si ai 16 gb FULL( din cei 14 disponibili?)
    Asa ca Apple te obliga sa dai 100$/€ in plus ca sa poti sa ai spatiu…
    Si eu fac la fel, am de 16 si il vand pe ameu sami iau de 64 ???

  5. @Michael Criss, memoriile de pe apple sunt foarte bune, atat ram-ul cat si romul facute de samsung, cu viteze mari si foarte performante. Vorbesti in necunostinta de cauza

  6. Recent am trecut pe iPhone SE de la 4S. Daca si asta ma tine ca 4S-ul, pana la iPhone 10 mi se rupe de Apple. Si uitati-va la Android ce avansat e acum pentru ca cel putin astea vor fi (sper!!!) in iPhone 10. Dupa Keynote-ul Google, aproape regret ca nu am trecut pe Android…! 🙁

  7. Cum sa-ti puna Apple slot de card cand ei fac eforturi disperate pentru a stoarce fanii de inca 100 -200 € .
    Totul e calculat pentru profit maxim , dictatura , puscarie .
    Nu poti avea posibilitatea de a descarca “CE VREI TU !! ” un folder “Descarcate” /setare ton apel / notificari /mp3 /bluetooth functional 100% /descarcare fisiere /muzica /continut video / etc , ca eu am dat banii pe telefon si eu decid ce vreau sa descarc in telefon , prosteala cu siguranta iOS este doar o prosteala Apple pentru a cumpara totul din magazinul Apple .

  8. Iphone 6s 64 Gb. O sa-l schimb cu un alt iphone cand asta o sa crape sau nu o sa mai tina bateria decat vreo 3-4 ore!!!

  9. Mereu vor avea varianta de 16 gb. Se are invedere in primul rand, costul de productie mic raportat la profit per ansamblu. Diferenta de a lansa direct cu 32 sau 64 este mult prea mare ca si costuri pentru Apple raportat la sute de milioane de dolari incasari doar din vanzarea de iPhone la nivel global. Asa trebuie privita problema pentru a intelege decizia lor an de an. Costuri productie-profit

  10. Prietene tu vorbesti fara sa sti! Sunt specializat pe reparare produse apple cu certificat, deci cred ca stiu ce vorbesc, cauta si te informeaza, cipurile de 128gb sunt mai slabe ca cele de 64 din cauza ca sunt facute din doua partiti, pe inteles este tot una sa ai procesor dual de 1ghz sau single de 2ghz? Care crezi ca merge mai bine?

  11. varianta de 16 Gb si 8 Gb (care era candva) este pentru operatori ca sa vanda telefoane pe banda rulanta. Nu sunt “prosti” degeaba…