Asa va arata iPhone 7 conform unui producator de carcase

Imaginile de mai jos ne prezinta cum va arata iPhone 7 in momentul in care va fi lansat de catre compania Apple pe pietele globale, ele fiind realizate de catre un producator de carcase care ar trebui sa aiba schite detaliate ale viitorului smartphone Apple.

Imaginile sunt totusi identice cu multe altele aparute pana in momentul de fata pe internet, toate prezentand un iPhone 7 care arata exact ca un iPhone 6S, singura diferenta notabila fiind data de faptul ca antenele de pe carcasa au disparut partial.

Separat de aceasta schimbare nu exista alte diferente fizice intre iPhone 7 si iPhone 6S, iar acest lucru a fost confirmat de mai toate zvonurile, asa ca indiferent de la cine vin imaginile de mai jos, sansele ca ele sa ne spuna cum arata iPhone 7 sunt oricum foarte mari.

Saptamana aceasta v-am prezentat primele imagini cu noul design pentru iPhone 7 Plus, acest terminal avand o camera duala in plus fata de iPhone 6S Plus, insa in rest imparte aceleasi caracteristici de design precum terminalul lansat in toamna anului 2015.

iPhone 7 arata 1

Acestea fiind spuse, fie ca va place sau nu, toate imaginile aparute pana acum indica faptul ca Apple nu va face vreo schimbare majora de design pentru iPhone 7.

iPhone 7 arata

iPhone 7 arata2