Prima Pagina iPhone 7 Asa va arata iPhone 7 conform unui producator de carcase

Asa va arata iPhone 7 conform unui producator de carcase

Imaginile de mai jos ne prezinta cum va arata iPhone 7 in momentul in care va fi lansat de catre compania Apple pe pietele globale, ele fiind realizate de catre un producator de carcase care ar trebui sa aiba schite detaliate ale viitorului smartphone Apple.

Imaginile sunt totusi identice cu multe altele aparute pana in momentul de fata pe internet, toate prezentand un iPhone 7 care arata exact ca un iPhone 6S, singura diferenta notabila fiind data de faptul ca antenele de pe carcasa au disparut partial.

Separat de aceasta schimbare nu exista alte diferente fizice intre iPhone 7 si iPhone 6S, iar acest lucru a fost confirmat de mai toate zvonurile, asa ca indiferent de la cine vin imaginile de mai jos, sansele ca ele sa ne spuna cum arata iPhone 7 sunt oricum foarte mari.

Saptamana aceasta v-am prezentat primele imagini cu noul design pentru iPhone 7 Plus, acest terminal avand o camera duala in plus fata de iPhone 6S Plus, insa in rest imparte aceleasi caracteristici de design precum terminalul lansat in toamna anului 2015.

iPhone 7 arata 1

Acestea fiind spuse, fie ca va place sau nu, toate imaginile aparute pana acum indica faptul ca Apple nu va face vreo schimbare majora de design pentru iPhone 7.

iPhone 7 arata

iPhone 7 arata2

 • V.P

  Au eliminat inelul metalic al camerei .

 • stefyapple

  Deci într-un final arată ca iPhone 6 nimic schimbat , nașpa

 • stefyapple

  Într-un final voi rămâne tot la terminalul iPhone 6

 • Srb Srb

  deci aici avem 2 difuzoare in alte zvonuri nu, aici avem camera fara inel metalic, in alte parti da…deci tot putin vag, singura chestie sigura este ca va arata aproape identic ca 6s

 • silv3r

  Identic cu i6S… Dupa acest model copie, dupa copia precedenta (adica iPhone6), parca vad ca or scoate i7S si celalalt an i7SE, toate cu acelasi disign..

  Cine vrea alt disign, sa astepte iPhone 11S.. Se spune ca va avea OLed si incarcare rapida. Bonus, va avea split screen si bateria marita la 1900 mAh. :))

 • silv3r

  PS: iphone 11S va avea cel mai mare upgrade din istorie.. memoria va fi marita de la 16Gb la 17Gb pt versiunea ieftina.