JailbreakCon 2016 va avea loc pe 9 – 10 iulie

JailbreakCon 2016 a fost anuntat in cursul noptii trecute, conferinta anuala a dezvoltatorilor de solutii de jailbreak si a celor de tweak-uri, teme sau aplicatii pentru acest software, urmand a avea loc i perioada 9 – 10 iulie 2016 in San Francisco, California.

Evenimentul de anul acesta pare sa fie organizat de catre saurik, creatorul Cydia, iar in general conferintele de acest gen au rolul de a prezenta informati privind metodele de exploatare ale iOS, de dezvoltare ale tweak-urilor, temelor sau aplicatiilor.

JailbreakCon 2016 nu trebuie privit ca un eveniment in care va fi lansata o noua solutie de jailbreak, desi acest lucru nu este exclus, dar pana acum nu a fost lansata vreo solutie de jailbreak intr-un eveniment de acest gen, asa ca exista sanse minim ca el sa fie lansat atunci.

JailbreakCon 2016 vinde bilete la preturile de 15 dolari pentru minori si 40 de dolari pentru adulti, el fiind in principal interesant pentru cei care doresc sa invete metode prin care iOS-ul poate fi exploatat pentru a-i modifica functionalitatea sau modul in care arata interfata.

JailbreakCon will be on July 9-10th 2016 (Saturday & Sunday) at a software development school called Make School in San Francisco, near downtown and lots of interesting places to visit. Tickets for the whole event are $40 for Adults and $15 for people Under 18, and they include a lunch on Saturday.